Sueda29 23+ 4 üm genelde sola yatmaya çalışıorm ama bazen dayanılacak gbi değil gece kalkıp sağa da yatıorm sırtüstüde yatıorm.sola yatmak bukadar önemlimi gerçekten...
Hayraz Sueda29 ben 15 haftaligim ya yüz üstü yada hep sağıma yatıyorum o pozisyonda olmasam uyuyakalamiyorum. Solunuza yatın diyorlar ama daha bir defa öyle yatmadım zamanla karnim büyüdükçe ne olacak bilemiyorum 🤷♀️ sola yatmak gerekirmiş
Menekse63 Sueda29 ya sağa ya sola sırt üstü veya yüz üstü uyumak zararlı mış ben 33 haftalığım daha alışamadım sola yatmanızı tavsiye ediyorum ama
zelis63 Sueda29 sağada yatabilirsinn cnm ama 6. Aydan sonra karın üstü önerilmiyor bende sadece karın üstü yatan biriydim bacak arası yastığı aldığımdan beri sağ sol çok rahat yatıyorm tavsiye ederm emzirme yastıgı diye geciyor bakabilirsn yada bacak arana normal yastık al
Masal6161 Ayy sorma bende surekli sola yatmaya calışıyorum ama kalcama felaket ağrı giriyor gece mecbur sağa dönüyorum.Eskiden böyle bşy yoktu bence annelerimiz istediği gibi yatardı ama işte annelik ister istemez iyi olsun istersin 👼🏻
Ftsatsvr Benim doktorum 24. Haftaya kadar saga sola yada düz yatmanda bi sıkıntı yok dedi ama daha snra soluma yatmaya calış dedi bende 22 haftalığım yüz üstü yatmayı özledim😂
Tbakc 25 daha cok erken :)) bi son aya gelin resmen Ağlayacaksınız uyuyamıyorsunız diye o derece kötü ne sağ ne sol ne yüz ne sırt.Oturarak yarım saat uyudum mu dünyalar benim