Merhaba sizr hızlı ama hüzünlü doğumum u yazmak istedim .Ben 34haftalıkken oliga şübhesiyle 4gün hastanede yattım suyu az kalmış gerekirse doğum yaptıraz dedilrr 4günün donunda uzman doktorun ultrasona almadıyla sıvının yetecrni söyleyip taburcu ettiler . 36haftalıkkrn grip oldum ağır bir enfeksiyon geçirdim sağlık ocağına gittim ilac veremiceni döyledi üstüne birde astıö başladı artık nefes alamıydum ocak ayında camı açıp önünde yatıyodum çok ağılaşmıştı nefes alışım kendi doğum doktoruma gittim bebeğimin hi kilo almadığını öğrendim doktor bir hafta dahs fayanabilirmisin dedi denerim dedim ama değil bir hafta 4gün ancak dayanfom 20gün boyunca geceleri hiç uyumadım artık çok bitkin düşmüştüm doktptıma mesaj attım pazartesi gl alalım dedi .pazar günü belmde çok ağrı vardı dedim krndi geliyo sanırım pazaryesi gittim yatış yaptıö suni dancıyı taktılar ama daki o ada 4dsmla vrdilrr yarım saate sancım şiddetli şekilde başladı sancı geldikçe platses topunda zıpladım rahatlatıyofu doktor muayene etti 9cm dedi doğumhaneye indik yatım saat kuzum doğfu ama mosmordu ağlamadı 2.3dskiks sonra cılız bir sesle ağladı hemen götürdüler brnde 10dk ya odaya çıktım aradan çok vakit geçti oğlumu getirmediler sonra çocuk doktoru eşimi çağırdı yavtum brn şiddetli hastalık geçirdiğim için oda karnımda hastalanmış akciğer enfeksiyonu yani zatürree olmuş nefes alamıyomuş kuveze almışlar eşim bana söylediğinde odada duramadım hemen çıktım yoğun bakıma yavrumun heryerine kablolar bsğlamışlar nefes alamıyomuş dünyam başıma yıkıldı kendime okadar kızdımki hasta olmasaydım oda hastalanmazdı yavruma nefes olamadım hala yoğun bakımda 14.gün bugün anne sütünü daha üç gündür alıyo serumla besleniyodu Alla kimseyi evladıyla sınamasın .Uzun oldu kusura bakmayı dicrm şuku anneler kendinize iyi bakın sğlığınıza dikkat edin