tugbats Merhaba kızlar, Fikrinize ihtiyacım var. Annem şehirdışında yaşıyor, 2 günlüğüne geldi bende kaldı birlikte çok güzel vakit geçirdik dün de dışarıdaydık diğer kardeşlerim ve annemle. Akşam gezmeden sonra ortanca kardeşimin evine gittik onun evi çok küçük 1+1. Ben çok yorgundum ve uzanıyordum ve midem kötüydü ve oda küçücük annem o küçük odada sigara yaktı ve ben anne ben sigaradan rahatsız oluyorum mutfakta iç dediğimde kusura bakma valla burda içicem dedi ama duman beni aşırı rahatsız etti bende bunun üstüne annemi biraz kırdım kırıcı konuştum ve bunun üstüne eğer böyle yapacaksan doğumuma gelme dedim sigara içen doğumumda evime gelmesin dedim o da bu durumda çok kırıldı bende pişman oldum özür diledim ama nafile. Sonra bu konu öyle kapandı daha sonra ev sahibi olan benden bir yaş küçük kardeşim bana dedi kusura bakma sen rahatsız oluyorsun diye ben anneme mutfakta sigara içiremem rahatsız oluyorsan gidip orda beklersin annem sigara içince geri gelirsin bende bu söylediğine çok kızdım ve kırıldım öyle mi ben gidiyorum bidaha bu eve asla gelmem dedim ve montumu alıp çıkarken annem saçmalama gel buraya derken kardeşim bırak gitsin ben kötü bişey demedim dedi ve ben evden çıkana kadar kimse odadan çıkıp yanıma gelmedi bende çıktım gittim annem dün dönecekti bir kaç eşyası bendeydi bende almaya gelir bende o sıra gönlünü alırım diye düşünürken eşyalarını almaya babamı gönderdi dün ben çok üzüldüğüm için eşim annemle konuşmak ortamı yumuşatmak istedi benim üzgün olacağımı söyleyecekti eşime müsait olmadığını söyleyerek ona herşey için teşekkür etti ve telefonlarını açmadı ben bugün bir kez aradım açmadı açıkçası bende kırgın olduğum için pek üstüne gitmiyorum annemin ama burada haklı mıyım haksız mıyım onu da anlamış değilim yorumlarınızı bekliyorum lütfen kızlar çok hassas bir insanım kalp kırmadan yorum yaparsanız sevinirim
Deletedmom317 tugbats ay bi sigarayı amma yüceltmiş annen ve kardeşin ya. İçmeyiversinler balkonda içsinler ne kadar düşüncesiz insanlar
CemrePektas tugbats şimdi annenin yaptığı doğru değil evet, ama sen de biraz alınganlık göstermiş olabilirsin. Annenin yapısı sertse ve orda içecem diye tutturduysa sen baska odaya gidebilirsin, ama dediğim gibi sen evladını düşünerek konustun o da evladını düşünüp yanında içmeyebilirdi. Biraz zaman geçsin konuşur gönlünü alırsın sıkma canını herkes hata yapar
SuleDoruk tugbats bence hatanın en büyüğünü annen yapmış. Onun sözleri karşısın da kendini değersiz hissetmenin verdiği sonuç ile çıkmış ağzınızdan o sözler 😑 özür dilemesi gereken kişiler onlar bence
simsekkiz8 tugbats sen haklisin onlar nasil insan yaaa sana boylemi kiymet veriyolarrr. Senin yerine olsam gonul almak ne konusmama hic biriyle. Cokk kotu oldum okuyubb. Hele kardesinn
tugbats Deletedmom317 balkon yok ama sigara içilen bir oda var babam falan da orda içer hep ama annem yorgunluğunu bahane ederek benim dibimde içmek istedi ama ben sigaradan çok rahatsız oluyorum o sebeple bende ağır konuştum anneme ama ben de kırıldım
tugbats SuleDoruk onlara göre ben fazla alınganım, teşekkür ederim annem için bişey diyemem de kardeşimden asla özür dilemem ve gitmem
Gulsevin Şimdi bişe dicem olmayacak. Canım senin annen ne düşüncesiz. Hamile kadının yanında sokaktan geçen vatandaş sigara yakmaz. Değil ki anne
bebeklerim__ tugbats canm annen senin hamis olduğumu bile bile yanında sigara içmesi tuhaf lafın üzerine öyle demes8 zaten ayrı tuhaf ama sende çok kırıcı konuşmuşsun keşke öyle demek yerine anne doğum yapınca hassas Olursun demi filan deşeydin.. hamilelikten dolayı sen biraz fazla alinganlik yapmışsın canm
tugbats bebeklerim__ evet canım bende ağır bir şekilde söyledim kırıcı konuştum ama anneme ben hamileyim anne dedikçe bana saygı duyacaksın yapacak bişey yok dedi
bebeklerim__ tugbats annenin fevri cikismasi da olay olmuş kuzum zaten ama uzulm3 herşey yoluna girer anneler dayanamaz
Hilallsen tugbats sonuna kadar haklısın, annen haksız ana en haksız olan kişi kardeşin. Sanırım annen sonradan da onun dolduruşuna gelmiş. Bir söz vardır ayı bile inin de dalamaz diye. Kardeşinin yaptığı hiç hoş olmamış. Keşke hiç yorum yapmasaydı sana. Sen o zaman gitmezdin durum da bu hale gelmezdi. Ben olsam bende o eve bir daha girmem kardeşim olsun kim olursa olsun.
Belinay_AliEge Kesinlikle tavrını koy. Az biraz da senin nazini çekip değer verselermis. Sonuç olarak hamilelik çok çok zor bi süreç insan destek ihtiyaç istiyor . Bu şekilde davranarak seni üzmüşler. Sende sakın yok özür dileyeyim bilmem ne yapma bırak biraz kendi hallerine emin ol kendileri yaklaşacak sana 🙏🏻 hayat hep boyle olmuyor kendi kendine ozgüvenli ol biraz sende ağırlığını koy hiçte sıkma canini Rabbim seni ve bebeğini korusun 🤲🏻🧚🏻♀️
Hacermrc tugbats haklisin canım ben yanımda sigara ictilermi resmen nefes alamıyorum e bide hamileyiz eşim bil3 sigarayı bıraktı bi kayinvalidemle gorumcem geldimi oturduğum odada içerler bende kapıyı fln acarım rahatsız oluyorum diye ama umursamazlar bile nefret ederim evde icilmesinden doguma az kaldi temizlik yapicam ayrica cocukta olucak artık kaynanamda olsa içemez yani içerde lafımı söylerim
Gozde_32 tugbats hata onlarda canım ben 12 sene ictim biraktim evime de kimse ye icirtmem balkonda içerler cok ayip,etmişler sana gebesin,sen onlar üzülüp arasın sen degil
Loresima3 tugbats sigara konusunda hassasiyetleri yok diye bu kadar geniş davranmamalılar. Gayet de haklısınız, annenizden önce evladınızı düşünmelisiniz ki siz de öyle yapmışsınız. Küsen bir adım daha öteye gitsin, sıkmayın canınızı
Mrsakar Ne kadar yorgun olursa olsun senin yanında sigara içmesi çok yanlış. Bunu senin söylemene, rahatsız oluyorum demene bile gerek yok. Çocuk bakmaya geldiğinde de yorgunum diyip bebeğin yanında mı içicek o zaman ? Bence alttan alma bebeğinle ilgili kuralları koy ne kadar annende olsa