Gelelim doğum hikayemee 😍 herşey 35. Hafta da başladı kızım erken gelmeye karar verdi hafif sancılarla hastaneye gittim ve haftamın küçük olmasından beni eğitim araştırmaya yönlendirdi,oraya da gittiğimde 3 cm açıklığımın olduğunu söyleyip yatışımı yaptılar. Sabaha kadar bekledik ama ne gelen var ne giden 😁 2 gün doğumhanede bekledim doğar diye doğmayınca servise çıktım 2 gün de orda bekledim gelmeyince eve geldim. Tam 39 haftalık oldum daha doğuma var diye beklerken bir gece ansızın suyum geldi kalktım lavabodayken kan geldiğini gördüm evde 3 saat sancı çektim eğilip kalktım sıcak duş aldım ve sancılarım artık 5 dakka bire düştü eşimi uyandırıp hastaneye gittik nst ye bağladılar hemen açılmama baktılar 5-6 olduğunu doğumun başladığını diyip yatışımı yeniden yaptılar 😊 artık miniğime kavuşmaya saatler kalmıştı testler yapıldı herşey hazırdı sancılarımı bekliyorduk bebeğini beslemi için serum takıcam diyip suniyi dayadılar bana 😂😂 sancılardan bağırmaya başladım ve doktorum bağırınca bebeğin gelmicek o yüzden bağırmak yerine ıkın dedi 6-7 ıkınmada kızım doktorların kucağındaydı ❤ ilk doğumum olmasına rağmen çok iyi doğurdum 😁 ama dikişim fazla 1 saate yakında dikişle uğraştılar tam bitti derken herşey tamam giyinip odaya çıkıcam derken tansiyonum düştü kötüleşince kan sızdığını fark edip yeniden dikiş atıldı. Vee tamamdı herşey bitmişti hasretle beklediğim miniğim kızım kollarımdaydııı ❤❤❤ 5 gündür beraberiz tarifi olmayan en güzel duygum Hoşgeldin Masal İkram ❤ hamiş arkadaşlara tavsiyem herkesin doğumu bir olmuyor ben daha var diye beklerkeb 1 saate doğurdum. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin 🤲