bireylul182 Klomen tablet kullandım hamile kalamadım sizde kullandıysanız daha sonrasında ne yapsanız da yazar mısınız
Anne18 bireylul182 banada doktor yenı verdı hapı 4 gun içtim haftaya salı doktor kontrolum var yumurttalıklarıma bakacak kismetse bende hamıle kalmaya çalışanlardanım, ☹️
Mevaaaa5555 bireylul182 kuşum klomen kullandıysan klomen bitiminde 1 gün sonra doktora gidiyorsun. Yumurtalarına bakıyor ne kadar büyümüş diye ve sana ilişki için gün veriyor ilişkiden 1 gün sonra doktora gidip çatlatma iğnesi olman gerekiyor. Sonrasında ise doktor sana ilişki günlerini söylüyor 15. Gün gebelik testi yapıyorsun. Yani sana klomene devam dememesi gerekirdi iğne yapmadı mı
Anne18 bireylul182 dua et hamıle kalayım bebek isteyen herkes hamıle kalsın sende kal bende kalayım ıyıce bıktım artık 😐
bireylul182 Anne18 Allah'tan umut kesilmez canım sen de benimle aynı ilacı kullandığına göre senin de benim gibi bir sorunun yok Rabb'im ne zaman isterse verir umudunu kesme
DiplomaliEvHanimi Tarlusal biteli 5.gun bugun peceteye kirmizi renk sildim ama cay kasigi kadar anca karisik kirmizi gelio 5.gun femeraya basliyacam ama bugun 1.gun mu saymam lazim 🧐 yoksa pede gelmeye baslayincami ?