Nurdan_53 Merhaba mutlu pazarlar 😊 dogumıma az bır sure kaldı ve bebegımın hareketlerınde azalma hıssedıyorum. Sızede boyle oluyor mu acaba
Elifboztug Nurdan_53 38+4 benimde öyle yarın kontrolüm var bakalım su biraz fazlaymış 3 güne bir çağırdı belki sezeryan olurum 😐
Bernurrrr Nurdan_53 bende 37 hafta olucam çok azaldı hareketleri Salı günü kontrolüm var bakalılm söylicem
inci_6007 deletedmom150 canım benim de öyle 39:3 um ama delip çıkacak gibi yaylaniyor resmen aşağıda kafasi hareket ediyor onu da hissediyorum azalma olması lazım ya benim ki aynı acaba hiç dogmucak mi😂😂
bilgihamile Elifboztug iyi gunler bebegim 34 hafta 4 gunluk kafasida 36 hafta.. Suyum fazla ve idrar enfeksiyonum var. Doktorunuz suyunuz fazla diye sezeryan olabilirsiniz mindedi nasi ilerliyorsunuz ?
Metehanmoms bende 38 haftalığım bizimki biraz uykucu sanırım🤣 gerçi hep böyleydi azaldı diyemem ama bilemedm🤷♀️
Elifboztug bilgihamile bende seker oldugu icin yakin takip baslatti o yüzden suyu fazlaymış yarın belli olacak beklenekte istemiyorum aslinda belki sezeryanla gün alırım doktor bisey demedi yarin belli olacak