Marayy Kızlar aşılamamın 5. Günündeyim ama göğüs agrısından başka hiç bir belirtim yok ilk iki gün aşırı derece de gaz sorunum vardı o kadar aşılaması tutanlar belirtileriniz kaçıncı gün başladı sizlerin ve ne oldu
Zebrck Marayy adet olmama bir hafta kala kasık ağrılarım başlamıştı her an adet olacak gibiydim canım tek farkı oturup kalkarken anlık batmalar giriyodu kasığıma sonrasında yerleşme lekelenmesi geldi ben adet oldum sandım ama kanamam gelmeyince belli oldu. Darısı sana inşallah🙏🏻
oykm-2019 Marayy canım nasıl göğüs ağrısı progestan falan kullanıyorsan onlar yapabiliyor bende bekliyorum hiç bi belirti yok tutmadı galiba benimki
Marayy Acaba yine mi tutmadı düşüncesine giriyorum ama girmek istemiyorum çok üzülüyorum onu düşününce 😞
Aysegulum27_ Marayy hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırz sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah rabbim🙏
Ecmelbeyza Zebrck yumurtlamayı değerlendirdikten sonra hiçbir şey Yok muydu kasık göğüs . Ya ben de yumurtlama değerlendirdim 2 gün önce şimdi hiçbir şey Yok kasık ağeısı bile Yok 😔
Marayy Zebrck adet olmama takvimde 12 gün gösteriyor ama ben çatlatma iğnesinden 17. Gün hep hamile kalmamıssam adet olurum hiç agrım yok yalnız
Zebrck Ecmelbeyza benim aşılamaydı canım işte göğüs kasık ağrılarım dediğim gibi aşılamadan bir hafta sonra falan başladı diye hatırlıyorum
Slna Ecmelbeyza kız beyza yeminle artık kendi isteğim kadar senin için de istiyorum inanır mısın. Rabbim inşallah bu ay mutluluktan ağlatır seni.. 🌸 inan içimden geliyor sana dua etmek 🙏
Ecmelbeyza oykm-2019 ben de sabahtan beri herkese yazdım bende de Yok belirti . Ben de yumurtlamayı 2 gün önce değerlendirdim en azından kasık ağrısı ufakta olsa olmazmıydı
Ecmelbeyza Zebrck sizinki Allah’ın izniyle net bir gebelik beklenmiş aşılama olunca ondan soruyorum aşılama olduktan sonraki gün bile kasık ağrınız illaki olmuştur değil mi ben de hiç mi hiç tık Yok 😔yani 2 gün oldu Benim de
oykm-2019 Ecmelbeyza yanı döllenme olursa kasık ağrısı falan olur diyolar yumurtlamadan sonra ama herkeste farklı olabilir bu durum canm
Zebrck Ecmelbeyza benim çok oldu kasık ağrım ben çatlatma iğnesine bağlıyorum sebebini. Hatta doğrulamayacak kadar çok bi ağrı yaşadım iğneden sonraki gün. Normal bi gebelik olmadığı için de bilemiyorum kendi kendine olan bir döllenme ağrı yapar mıydı😕
Ecmelbeyza Zebrck sonuçta sizinki de doğala yakın sayılır bak hemen olmuş kasık ağrısı benim Yok şimdi 😔
Zebrck Ecmelbeyza herkesin belirtisi başkadır inanın ben de çok bekledim çok belirti aradım okudum ama her ay yaşadığım şeyler birbirine benziyodu en net belirti adet gecikmesi 😞
Ecmelbeyza Zebrck haklısınız ne bileyim insan hissediyor yine de ya 🙇🏻♀️Ben hissedemiyorum çok acele ettiğimin farkındayım 😔