Gulnara98 14 haftalığım. Bebeğimin suyu fazlasıyla azalmış olduğunu öğrendim. Su iç dedi doktor bol bol içiyorum ama internette baktım su ile alakalı bi durum değilmiş. Var mı aranızda böyle bi durum yaşayan ? Su artarmı ki sonra ?
Nuranaliayaz1 Gulnara98 benimde 13haftalikken azdı en az 3 litre su içtim 1 hafta sonra kontrole gittim gayet güzel artmıştı icebildiginiz kadar bol su için bence
GlahBilgiliPelit Gulnara98 cnm nasıl artar bılmıyorım ama su değişiyor. Benimde suyum fazlaydı doktorum dıyet verdi uyguladım şekeri vs kestim karbonhidrat vs kestim şuan normale dondu. Su değişiyo yani korkma dikkat et yediğine içtiğine su iç bol bol düzelir inşallah cnm🙏
Sareninannesi @Gulnara98 benimde 22. haftada böyle bi problemim olmuştu havuc suyunu denedim içtim ama miğdem bulanıyodu sonra yemeyi tercih ettiö elma ve deveci armudu tükletim su içerdiği için ve 3 litre su içtim. Yani kısacası su yönünden zengin olan herseyi denedim süt ayran corba vs şuan çok şükür 36 bitiyo. Rabbim şifa versin inşaAllah 🙂🤲🏻
cimennbayann Gulnara98 banada doktor bol su iç dedi suyun iyi olması içim internete güvenme canım herkes birşeyler diyor doktorun ne diyorsa ona bak sen