Sibelle0034 kizlar 37 haftalik hamileyim ama hic rahat yatamiyorum, yastikli olmuyo yastiksiz olmuyo surekli sol tarafimin ustune yatiyorum m... baska onerilerinizz??
Emineyavuz_53 Sibelle0034 uyuyabiliyorsan iyi 😁 şu elma dilimi şeklinde yastıklar var onu göbeğimin altına koyuyorum onsuz yatamıyorum kesinlikle belim çok ağrıyor yoksa . Ve tabi ki bebeğin sağlığı için mutlaka sola yatıyorum . Bacak arama yastık koyuyorum belli bi saatten sonra alttaki bacağım uyuşuyor . Başımın altında iki yastık mideme rahim baskı yaptığından sürekli sıvı geliyor boğazıma onu önlüyorum . Uyku hep geç saat hep kesik kesik . Gündüz ara ara uyuyorum .
Sibelle0034 Emineyavuz_53 bende o yastiktan kullaniyorum ama hiiic rahat edemiyorum surekli uyaniyorummm kendimi kesicem artik🤦🏻♀️😭😂
Emineyavuz_53 Sibelle0034 1 saat bile kesintisiz uyumak yetiyor . . Yok acıktık yok tuvaletimiz geldi midemiz ağırdı bebek bi tarafa toplandı 😏 mecburuz yani uyanmaya ..
Emineyavuz_53 Rukiyemus sola yatınca karnım aşağı sarkıyor çok bel sorum oluyor sonra yapamam karnımın altına yastık koymadan ya
Rukiyemus Emineyavuz_53 geçmiş olsun canım zor vala bende şimdi bi yastik bulsamda kafama koysam diyorum bebiş doğunca yastığın yüzü zor görülüyor 🥰