Fatma9438 Merhabalar 35+0 haftaya girdik 5 gündür sol kalcamin hemen alt birlesim yeri çok fena ağrı yapıyor yuruyemiyorum topalliyorum ve o ağrı kasigima da vuruyor yürürken yatakta dönerken çok canım yanıyor varmı böyle olan,? neden olur ? çatı agrisimi?
nilgun_41 Fatma9438 bende 20 haftamdayım rahmin alt tarafımdaki kemiklerim ağrıyor yatakta sağdan sola dönerken bile yavaş yavaş dönmeye çalışıyorum ağrı yapıyor cati ağrısı olduğunu düşünüyorum ben cunku boyle birsey okumustum kemikler esniyormus diye yarın doktora gidicem kontrole bunuda sorucam sizinde bu şekilde mi bilemiyorum
Haticerkan Fatma9438 ya can benimde tam tersi sağ kalcak ağrıyo iğne yeri ağrır gibi bende 32 haftaligim sebebini bilemedik
Koalina Fatma9438 Kalçanız ise kas ağrısı çok yaşadım magnezyum isteyin doktorunuzdan çok ağladığımı biliyorum daha geçen gezerken tutuldum
Fatma9438 nilgun_41 Çatı ağrısı diyorlar ama tam emin olamadım bende , umarım sizde de ters bsey çıkmaz kontrolde 🙏
Minigimvebiz nilgun_41 iyi günler, bende 20+4 üm aynı dediğiniz gibi bende de oluyor gün içinde çok hissetmiyorum ama yatinca özellikle de yatakta dönerken çok ağrıyor. Sol kalçamin içi ve çatım dizime kadar.Doktora gitmeme de var daha siz sorarsanız beni de bilgilendirir misiniz? Korkuyorum kötü bir şey olursa diye. Size de çok geçmiş olsun inşaallah her şey yolundadır.
nilgun_41 Minigimvebiz teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun yarın öğleden sonra doktora gideceğim sizide bilgilendiririm tabi bakalım ne dicek
Fatma9438 Koalina magnezyum da içiyorum hiç faydası yok ayağımı sürükleye sürükleye yürüyorum çok zor :(
Koalina Fatma9438 seni en iyi ben anlarım Canım o kafa rol ağladığım zamanlar olduki düzenli iç aksatma birde çok ayakta kalmaman lazım başka çaresi yok maalesef
nilgun_41 Medineygn Minigimvebiz doktor farklı renk akıntı olup olmadığını sordu bende normal beyaz gibi farklı değil dedim üsütmememiz gerektiğini söyledi rahmin altindaki kemiklerim ve bacaklarim agriyor dedigimde o ağrılar için beni magnezyuma başlattı ağrıların hafifleyecegini söyledi ayrıca günde üç kere parol içebilirsin dedi tabi ben icmicem ağrı kesiciyi daha sonra aile hekimligine gittim ve tetenoz ignesinide oldum 20. Haftada olması gerekiyormus
Zuleyhaaslan Fatma9438 bende 29 haftadayım kasıklarım agrıyor yürürken baskı yapıyor sanırım ondan böyle dinlenince geçiyor ama yine geliyor
Canoss Fatma9438 ikizlere 34 haftalık hamileyim bende 30 haftadan beri var o ağrılardan yatamıyorum oturarak uyumaya çalışıyorum yürürken topallıyorum resmen sürünüyorum doktorum karnın büyüdü normal diyor magnezyum ve d vitamini iyi geliyor diye biliyorum doktorum yazdı kullanıyorum ama doğum yapmadan tam geçmez diye okudum
nilgun_41 Minigimvebiz doktor farklı renk akıntı olup olmadığını sordu bende normal beyaz gibi farklı değil dedim üsütmememiz gerektiğini söyledi rahmin altindaki kemiklerim ve bacaklarim agriyor dedigimde o ağrılar için beni magnezyuma başlattı ağrıların hafifleyecegini söyledi ayrıca günde üç kere parol içebilirsin dedi tabi ben icmicem ağrı kesiciyi daha sonra aile hekimligine gittim ve tetenoz ignesinide oldum 20. Haftada olması gerekiyormus
Glsrnosk Gebeliğin ilk zamanlarındaki ağrı yerleşim ağrısı son aylarındaki o cok fena olan çatı ağrısı da bebeğin kafasını ana kanala dayadığından ve kilosu da arttığı icin kasıklara agrı baskı hissi yaratıyor 35 haftalık gebeyim acile de gittim normal agrılar olduğu soylenildi bu dönemde olması cok normal bebek kendini doğuma hazırlıyor
Medineygn nilgun_41 teşekkür ederim geçmiş olsun bende gittim bugün kasilmalarim çıktı ama o ağrıyla bı ilgisi olduğunu düşünmüyorum 1 2 gün agrimisti zaten doktorunuz dediği gibi üşütmekle alakali sanırım 😊