Arkadaşlar merhabalar 🥰
Bu uygulamayı doğuma kadar severek kullandığımı doğumdan sonra Happy Kids uygulamasına geçsem de Happy Mom uygulamasını bir türlü silemediğimi belirtmek isterim 😊 Bu uygulamayı gerçekten severek kullandım, kullanıyorum neyse gelelim doğum hikayeme...
8 senelik birlikteliğin sonunda sevdiğim insanla evlenmenin mutluluğunu anlatamam, zaten yeterince birbirimizi tanıdık o süreçte ve ben tek çocuk olarak büyüyüp kardeş özlemi çekmeyle birlikte hemen evlat sahibi olmak istedim Rabbime bin şükür evlendiğimin 2.ayı hamile kaldım. Benim zor bir hamilelik sürecim olmadı öyle çok fazla mide bulantısı yaşamadım ee tabi mutfak temiz olmasına rağmen mutfağa giremiyordum heryer kokuyordu resmen bana. İlk 3 ay hafif bulantılarla geçti ikinci 3 ayda çok daha rahattım annemin de büyük desteğiyle temizliğime evime koşturmasıyla son 3 aya gelmiştim çok kilo almama rağmen karnım ikiz bebek karnı gibiydi bu arada hamileliğimde toplam 10kg aldım. Son 3 ay bebişimiz biraz kilolu gidiyordu özellikle kafası biraz önden gidiyordu normal doğum zordu yani bende en başından beri sezaryen istiyordum tamamen cesaretsizliğimden ama normali denemeyi çok isterdim.
Sanırım çok uzattım ama çok farklı bir duyguymuş gerçekten anlatmakla bitirmiyorsun Allahım herkese nasip etsin hamileliğimin başından beridir en içten ettiğim dua Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.
26.12.2019 planlı sezaryen günümüzdü doktorum saat 14:00da hastanede olmamı istedi ve o saatte yatışım yapıldı. Genel anestezi diye konuşmuşken hastanede yöneltilen Spinal ister misiniz sorusuna hemen evet dedim 🤗 (Bebeğimi hemen görmek istedim)
Tahlillerimiz yapıldı odamız tıklım tıklım ben heyecandan yerimde duramıyorum 17:00da doğumhaneye alındım Spinal için iğne de biraz zorlandım 5-6 kere sok çıkar iğne bi türlü olmadı tam genel anestezi veriyorlardı ki toparladım kendimi ve sonunda oldu bacaklarım uyuştu tamamen ve doğum başladı 🥰
Bişeyler hissediyorum ama sıfır acı ( bir de bana bi cesaret geldi doğumhaneye iner inmez ne korku ne heyecan) doktorun hazır mısın sorusundan fazla zaman geçmeden bi ağlama sesi Allahım bebeğim ağlıyor ben ağlıyorum o kadar güzel ve mucizevi birşey ki çok çok güzel getirdiler yanıma sıcacık sıcacık öptüm yüzünden ❣️🙏
Bebeğimi götürdüler dikişim yapıldı ve odama geldim herkes beni bekliyor bebeğin çok güzel herşey yolunda merak etme ve ardından bebeğim geldi emzirdim hemşirelerin de yardımıyla çok şükür ki sütüm geldi.
Spinal sezaryen de %10luk bir dilimde baş ağrısı olabiliyormuş bende nasıl olduysa o dilime girdim 5 gün aşırı baş ağrısı çektim öyle böyle değil ama geçti çok şükür şimdi 1 aylık olduk bile 🙏🙏
Çok çok fazla uzun oldu sanırım hakkınızı helal edin şimdiden özürdiliyorum vaktinizi fazla aldıysam sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰