Zele Salı günü sezeryanım olucaktı arkadaşlar demın nısanım geldı.aksamdan berı zaten bel kasık agrılarım var düzensiz.sabahı beklesemmı bılemedım.sezeryan olucam normal doğum olmaz demı aniden
bskulku Zele sancıların duzensizse sabahı bekle bence. Nişandan hemen sonra doğum başlamıyor 1 günde sürebilir 5 günde ama sancıların çoğalırsa sabahı bekleme derim. Salıyada bisey kalmamış bebiş sabırsız sanırım ☺☺☺
Ayse_okyel Zele doktoruna danışman gerekir . Sonuçta planlanmış bir Doğumun var. Bu tercih ile alakalıysa bir şey diyemem ancak sağlık amaçlı bir tedbirse kesinlikle bir acile gitmen doğru olur .
Sher8 Zele hayırlısı olsun ınsallah cnm benım de salı günü ne kadar nişanım gelır insallah 1cm açılmam var salı gününe aynı sancım Alcam yoksa dua eder misin
Zele Sher8 sagsaglım al canım alalım ınsallah nerde varsa dua edıyorum bol bol.38 artı 6 haftalıgım bendr
Ayse_okyel Zele aklın yolu bir planlanmış bir Doğumu normal açılma etkiler ve hazneye girince Doğum başlamışsa da zaten riske edip sezeryana niyet etmez doktor 🥰😍hadi güzel haberler ile inşallah . Herşey gönlünce olsun canım .
Fadik64 Ya ben bisey sorucam AMA ben 2 gun sonra 40 haftalik olucam hala tik yok doktor son kontrol pazartesi dedi AMA sezeryan mi olurum acaba bi fikir verin ilk hamileligimde