kayrayra Hayırlı geceler kızlar. Düşük aslında regl mi olmuş oluyor? 2 hafta gecikmiş regl gibi oldu benim, kendiliğinden evde düşük yaptım. Acaba regl tarihimi ona göre mi ayarlayacağım?
tugbats kayrayra merhaba bende 5 kasımda düşük yaptım Kanamam oldu adet gibi şimdi yine hamileyim ve son adet tarihim olarak 5 kasımı baz alıyor doktorlar
Zynp01 tugbats bnde 25 aralıkta düşük yaptım bugün adet olmam gerekiyordu ovulasyon yaptım çift çizgi çıktı yumurtlsma günüm mü ??
tugbats Zynp01 Zynp01 5 Kasım kimyasal düşük yaptım ovulasyon kullandım hiç adet olmadım 1 aralıkta falan da hamileliğimi öğrendim
tugbats Zynp01 hamile olma ihtimalin var canım bu ay korunmadın mı bende hamileyken ovulasyon çift çizgi çıkmıştı
Zynp01 tugbats ya sanırım bnmde öyle oldu https://www.resimag.com/i/0d6326bd6fe ama bazıları beta sıfırlanmamş olabilir dio bilemedim bide sevindm yaniii :/ 25 aralık düşük 27 aralık kürtajdı bnm.
tugbats Zynp01 hayır sanmam kanama olunca beta sıfırlanıyor gönlünü ferah tut bence hamilesin kan ver🤣
kayrayra tugbats inşallah hayırlısıyla hamiledir ama canm beta HCG hemen sıfırlanmıyor benim iki hafta sonra düştü değer 5in altına