EsenglevikErturan Merhaba kızlar Ağustos ayında doğacak bebekler için nasıl alışveriş yapmak gerekli? Bana kısa kollu al diyorlar ama bebeklerin vücut ısıları bizim gibi değil diye biliyorum hemen üşüyüp hasta olabiliyorlarmış😔 Bu konuda desteklerinizi bekliyorum ☺🌸
B8use EsenglevikErturan benim ilk gebeligim 22 temmuz tahmini tarih 2 tane tulum 2 atlet alicam 1tanesini hastane dogumhaneye vermek icin tulum patikli kendinden eldivenli citcitli sapkali kolay giydirilir diye düşündüm onun dışında herseyi kisakollu evim cok sicak oluyor ve klima felan yok evdeykende uzerini muslin bezle orterim diye dusunuyorum.
MalektElbayti Benimde agustos fazla ince olmamasına dikkat etmek gerek herhalde zaten sonraki ay sonbahar. Ben fazla yazlık birşey almayı düşünmüyorum. Yinede bakalım fikirlere. Tecrübeli anneler vardır benim ilk bebişim 😊 Şöyle kenarda bekleyeyim 😊
Sevde123 Benimde tahmini doğumum 9 ağustos ve mersinde yaşıyorum buraya kış aralık gibi geliyor😆 bi kaç parça kısa kollu da alacağım geneli uzun kollu ince body tarzı düşünüyorum