Symirna Crescent__ ben hergun mutlaka iki yumurta havuc ceviz badem muz yiyorum bebegim gayet iyi bunlari tavsiye ederim arkadasim🙏🏻
Nml06 Crescent__ Merhaba,yumurta,zeytin, ev yapımı reçel, bal, süt, muz, elma, kuruyemiş, peynir, yoğurt, protein, sebze, kraker, çikolata, arada kahve
ozgens Crescent__ ev yoğurdu , kaşar , muz, süt,maden suyu 1 tane, portakal , ceviz, fındık , tahin pekmez, bulgur yada yeşil mercimek . Ama bebeğim haftasıyla uyumlu önde değil .
Emin_e Crescent__ rutin hergun yiyorum diyemem ama sebze ve protein agirlikli beslenmeye calisiyorum, abur cubur ve sekerdenz tuzdan uzak duruyorum, mutlaka 3 litre su iciyorum... 37. Haftaya geldik sukur her sey normal seyrinde:)
Elifimde Kaynanamla yaşadığım için düzenim yok ama yemeye çalışıyorum bende tahin pekmez muZ badem ceviz 🙄
Grhn Ozgee11 bebeğe çok güzel kilo aldırıyor . Kabız olduğunzda kuru kayısı tüketin . Muzu mutlaka yeyin
yasegazi Crescent__ bana doktorum magnezyum vermemişti kramplarım başlayınca her gün bir şişe maden suyu ve bir adet muzu düzenli tüketmeye başladım ve geçti. Sonra iş için eğitime gittim 4-5 gün ikisini de tüketemedim ve yeniden kramplar başladı tekrar başladım geçti. Bir de yine eğitimde normalde her gün yediğim ceviz çiğ badem fındık kaju antep yiyemedim dönüşte doktor kontrolumde bebeğin çok az kilo aldığını gördük
04052016mh Crescent__ muz süt diğer meyveler yiyorum yemek de patlıcan kabak vs tüketmeye çalışıyorum biraz sivilcem oldu o yüzden yumurta hergün yemiyorum ve kuruyemiş de çiğ olacak şekilde iki günde bir falan yiyorum en son 4 gün öndeydi Bebişim 😊