Ynmb annemsii merhaba olmazmı hiç şafak 1 günüm kaldı kuru sancı oluyor gerisi yok üstelik 3. Bebeğimi bekliyorum pazartesi günü çatı muayenesiyle suni sancı verecekmiş dr hiç gitmek istemiyorum o yüzden inşallah kendi sancımızla bir an evvel doğururuz
elifkrhsn annemsii benim yarın artık son gün 40 ı devirmiş oluyorum ama tık yok gecen hafta pazartesi.1 cm açıklığım vardı perşembe ilerleöe yoktu yarın gidiyorum tekrar bakalım ne dicek normal istiyorum ama suni sancıda istemiyorum kendi sancım gelsin istiyorum biran önce 😐
Ndm Benimde bebegim haftasından geriye gitmeye başladı son 5 günüm ama 36 haftalık gözüküyor pazartesi günü belli olacak herşey oysa kendi sancımla doğurmayı çok istemiştim başıma bu olay geldi 😥😥😥😥
annemsii Ayda1402 benim arada alltan baskı mı desem ağrımı ne var o tarz şeyler bir haftadr ama ortada birşey yok
Nahidedemirel annemsii benimde son 5 ve acayip baskı var özellikle bu akşam zor oturuyorum ama sancı felan yok
annemsii Sara97 maşallah 🥰 az kaldı minnaklarımıza kavuşmamıza benim ilk tecrübem ilk yavrum olucak bakalım nasıl olucak hayatıma yeni nir sorumluluk ve benden olan bir can olucak hayırlısı inşallah