Selamın aleyküm :) Evet nihayet doğurdum bende🤗 tam 40. Haftada suyumun az az gelmesiyle hastaneye gittim Perşembe günü. Doktor 2 cm açıklık var suyunda gelmiş yatışını yapıyorum dedi. Ve Ankarada oturan bilir tıp Fakültesi hastanesi çok kalabalık bir hastane. Benim yatışımı yaptılar bir daha hasta almadılar. Yer yokmuş. Sabaha kadar iki saatte bi nstye bağladılar ve serum antibiyotik verdiler. Ama nstde sancı gözükmüyormuş. Sabah 6da tekrar nstye bağladılar gene çıkmayınca lawman yapıp suni verdiler. Saat 7 yi 20 geçe bağladılar suniyi saat 12 ye kadar. Ve nstdeyken gerçekten çok zormuş. Kalkmak istediğimde nstnin kötü çıktığını şuan kaldıramayacağını söyledi doktor. Ve o yatağa yattığımdan kalktığıma kadar hep besmele, kelimei şahadet ve tevhid. Salavat, ve rabbi cealni duasını okudum. Sancı geldikçe hızlı hızlı nefes aldım. İki kere yürümeme izin verdi ama çok yürümedim çünkü dayanamadım. Çömeldim. Dua ettim bol bol. Doktor alttan muayene etti sürekli. En son artık sancım çoğalınca sancı geldikçe elini soktu gidince çıkardı. Ikınmam gelince ıkındım. Açıklık tam masaya alıyoruz dedi ve doğum odasına aldı masaya yatırdı. Başka bir kadın doktor geldi ben doğutturacağım dedi. Benim doktorum erkekti ve mükemmel bir doktordu. Neyse kadın ıkın nefes al ver dedi nefesimi verince bide azarladı neymiş yüzüne üflemişim. Ben orda geberiyorum acıdan düşündüğü şeye bak. Erkek doktorum karnıma çarşaf bağladı ve çıkıp üstten ittirdi. Dört kere bile ıkınmadan oğlum doğdu. Hemen içeri muayene ye götürdüler. Benim dikişimi attılar. Bebeğimin üstünüde giydirip odaya götürdüler. 7 kişilik odadaydım ve 7 tane refakatçi + 7 tane bebek vardı. Hastane berbat bir yerdi. Hijyen sıfırdı. Bugün sabah taburcu etmeleri lazımdı ama kanım düşük çıkmış iki ünite kan verdiler. Akşam 9 buçuk ta çıktım hastaneden. Hamileyken kan değerlerim çok düşüktü ama ilaçlarımı kullanmamıştım. Çok pişman oldum siz siz olun ihmal etmeyin. Çok zor. Kanı taktılar başladı bende titreme ateş. Hemşire normal dedi. Öğlen cuma ile sela arası 12=15 te oğlum doğdu. Şuan mis gibi uyuyor. 3310 gr 52. Cm doğdu. Emiyor ve sağlığı gayet iyi. Rabbim istiyen herkese nasip etsin 🤗🤗Hayırlı doğumlarınız olur inşallah 🥰🥰