Halimemermertas doğunca öyle olmaz o merak etme torununu annem diye sevemez zaten, ama kötülüğüne dediğini sanmıyorum canım bizim hormonlardan dolayı sen biraz büyütmüşsün. Benim anneannemde mesela dayımın cocuklarına hep o baktı o büyüttü cocuklar küçükken hep anne derdi anneannemde cocuklara anneem derdi ama tabi çünkü anneyi akşamdan akşama görüyorlardı daha küçüklerdi, şuan büyüdüler annesine anne anneanneme babaanne diyorlar. Bizimki de arada ağız alışkanlığı torun sonuçta annem diye çağırır onun dışında kızım oğlum der hep. Benim kayınvalidem de öyle şuan :) bizim daha cinsiyet belli değil, çocugumuz sağlıklı olsun da ister kızımız olsun ister oğlumuz olsun hiç önemli değil der, bak mesela seninki prima bezden başka bir şey kullandırtmam vsvs diyormuş, tabiki de cocugun için en güzelini sen bilirsin ama buda çok güzel bir şey, düşünüyor, benim kayınvalidemde şey diyor mesela beşiğini arabasını neyi eksik olursa ben alırım diyor bir de benim eşim tek çocuk o yüzden daha ilk torun hevesleri çok, bende mesela sinirlensem ne demek beşiği arabayı o alıyor annesi benim ben alıcam diyebilirim ama hiç takmıyorum nasıl olsa eşimle biz beğenicez alıcaz o zaten yardım olsun diye parasını falan vericek. Ama onun dışında kızım oğlum demesine anne lafına vsvs çok kafanı takma çocuk zaten sana anne diyecek o istediği kadar annem diye sevsin, hem torun evlattan tatlıdır derler, biraz da bunun katkısı vardır. 😊