_vesileaksoy Normal mi ? Bazı yerlerde doğum zamanına hazırlıyormus vücud kendini öyle okudum . Ama kimisi de erken doğum riski diyor tedirgin oldum . Çok aşırı değil iki gundur böyle oluyor bebek sertlesiyor sanki içimde ve gergin oluyo
Mucizebebegim3 _vesileaksoy Bendede var sertlesme 24 +1deyim ve alt kasigmda agri oluyor iki gundur cok garip birsey cok siddetli degil ama ara ara diyorm cocuk ara sira oraya mi baski yapiyor falan eminde olamiyor kasiliyor Anlamadm tedirginim ya bende
Ponciginannesi_ _vesileaksoy aynısı ya 😢 bende normal bi durum bütün hamilelerde oluyor sanıyorum. Ama ben doktoruma söyledim bunların hepsini idrar tahlili yapalım dedi. Enfeksiyon varmış 2 tane fitil birde bi ilaç yazdı. Artık düzeldimi düzelmedimi bilmiyorum ama bi kaç gündür çok fazla ağrım olmuyor
Sunay10_ Sen gergin olunca bebekler bu dönemde hissediyor ve ondan bide büyüyorlar sertleşmesi normal korkma kremle karnına masaj yap bide müzik aç dinleyince rahatlıyor
_vesileaksoy Sunay10_ evet tasınma telasında çok gerıldım sınır yaptım ıster ıstemez, doktoruma soracağım yıne de