Kelebek_27 Merhaba 38 haftalık hamileyim. Ve bebeğim hala normal doğum pozisyonunu almadı😔 Bende normal doğum yapmak istiyorum ama doktorum dönmezse sezaryen diyor, bebeğim hala ters duruyor. İlk gebeliğim böyle bir durum yaşayan varmı acaba ???
Emineyavuz_53 Kelebek_27 bende 35. Hafta sonu döndü canım .. secde pozisyonu al dediler yani evi gırgırlar gibi hatta ben gırgırladım..bir gün önce ters dediler ertesi günü sabah sezeryan tahlili yapmaya gittim dönmüştü istersen daha gazla bebek kilo almadan dene sonuçta zararlı bişey değil.
Koalina İç haftada bile dönebiliyormuş hiç üzülme bebeğin be senin için halkında ne hayırlısı ise o olsun
Kelebek_27 Emineyavuz_53 dizlerinin üstünde yerleri silme gibi bir pozisyon mu bahsettiğiniz hemen yapıcam
Emineyavuz_53 Kelebek_27 bildiğin bi gırgırı aldım evi gezdim hem halıdan çıkmayan kıllardan da kurtulmuş oldum😆 bide koltukta secdeye yatar pozisyonda 10 dk durdum sonra yattım dr a gittim sabah ikimiz de şok dönmüş . Dedi sancını bekleyeceğiz gam doğum pozisyonunda şu an
ftmgl24 Tanıdığım çoğu insanların bebekleri ters duruyordu bitanesi dönmedi sezeryan ile doğdu şuan maşallah tosun gibi o hiç bir sorun değil genelde olur. 1 hafta önce tanıdığım birisi doğum yapıcaktı çok normal istiyodu haftası doldu dr sezeryan demiş doğuma 1 gün kala döndü bebeği içinizi ferah tutun sağlıcakla gelsin inşallah🙏🏻