Bugleminannesi Kizlar 23 haftalık hamileyim. Kontrolüm 1 hafta sonra ama aklıma bişey takıldı sırt üstü yatarken bebek belirli yerlerde toplanıyor sanki sonra geçiyor normal mi bu 🙄
Tuuce7 Bugleminannesi Zaten sırtüstü yatmadan gerekiyor. Sola yatarsan bebek daha iyi besleniyor ve büyüyor. Bilginiz olsun, sola yatmaya çalışın.
nefesimsiniz Bugleminannesi canım sırt üstü yatmak çok riskli doktorun demedi mi? Dr. Banu Çiftçinin söyleyişini dinlemeni öneririm. beneğin kalp ritminin duranilceğini bile tetikleyebiliyormış
juliet Bugleminannesi bende kendimi gece uyurken istemsizce hep sırt üstü yatarken buluyorum uykumdan uyanıyorum korkuyorum bi zararı olur diye
poyrazsmom_ Bugleminannesi canım aynı dediğin şeyi bende yaşıyorum sırt üstü uzanıyım 2 dakika bile olsa bebek hemen bir yerde toplanıyor orası şişkin duruyor böyle hissediyorum onun orda olduğunu bende 23 haftalığım
Aycalyaa Sırt üstü yatmaman gerekiyo canım sağda da ana toplardamar olduğu için yat ama fazla kalmamaya çalış genelde sola yat doktorlar da bunu öneriyorlar zaten biz 30+5 olduk ama sola yatmaktan çürüdüm inanki😊
Bugleminannesi Aycalyaa sağa da yatamiyorum böbrek büyümesi varmış 🥺 sola da surkeli yatınca kalcam uyuşuyor artık . Bursa'da herkes bebek toplanmasına erken doğum falan demiş çok stres oldum 🙄
Irmaks Serap0733 iyi bari enazindan tek degilmisim bu konuda sol bebegin gelisimi icin iyi diolar elimden geldigi kadar yatmaya calisiyorum ama olmuyor mecburi saga yatiyoruz😇
poyrazsmom_ Bugleminannesi gittiğimizde soralım. Sırt üstü yatmak artık iyi değil sende mümkün olduğunca sol tarafa yat 🙏🏻
Serap0733 Irmaks yok ya ben de dedim doktora benm kalbım sıkılıyor bir gün denedm ıkı gün kalbim agrıdı kolum uyuşuyor falan evet gelişim için iyiymiş ama skntı olsa doktor demezdi sağa yat die
Irmaks Serap0733 bak bu iyi haber iste solanyatinca carpinti yapiyo belli bisureden sonra sag en makulu yani az kaldi zaten 3ay kaldi nolcak😊😊😊
Irmaks Serap0733 😊😊 valla dogru soluon sirt ustu yatmak dogru degilde ben bazen sirt ustu yatiyorum ama basimi biraz yuksekde tutuyorum sorun olmadi biraz daha buyursek yatamicam heralde hayirlisi bakalim