Hatice661 Iyi akşamlar güzel anneler size nacizane bi kaç sorum var rabbim nasip ederse 27 +2haflatik olduk kaç aylık oluyoruz biz şimdi birde ilk bebegim ne zaman hazırlıklara başlamak lazım sizce
Islim123 Hatice661 kuzum hazırlıklar sana bağlı ben 25+5im bi kaç eşya dışında bitti bile bence çok gece bırakma hem ağırlarısın hemde ne zaman geleceği belli olmaz 😁
defnemila Hatice661 6.5 aylıksın canım ufaktan başlasan iyi olur. Mobilya vs alacaksan zaten 1 aya ancak geliyor birde model seçme karar verme aşaması derken 1.5 ayı bulur. Kıyafet alışverişine başlayabilirsin e bebekte indirim var mesela onları takip et. Ağırlaşınca yapamayabilirsin
Meleyke97 Hatice661 iyi aksamlar canim 7ci aydasin🥰bende 26+1. 7ci ayimizdayiz.. ve 3-4haftaya yavawtan baslamak istiyorum hazirliklara.cunki gittikce agrilarim artiyor hemde agirlasiyorhm🤦🏻♀️
Hapyannecik 28 haftalik olunca yedi aylık oluyosun canim suan 28 haftaligim tam ben daha hazirliklara baslamadim gerci besigimiz felan hazır kıyafetlerimiz kaldi onuda bu ay sonu felan aliriz
Hatice661 Dolap baza var önceden almış idik boş durmasın oda diye sadece beşik kıyafet alınacak o kadar