Ayshlil Kızlar bugün tansiyonum 9a düşmüş ve bayıldım serum takıldı benim gibi olanlar varmıı? 15+5iz tansiyonu nasıl dengede tutarım Bi daha öyle olmaktan çok korkuyorum
Erenveannesi Ayshlil doktor tansiyon düşüklüğü iyidir biz yüksekliğinden korkarız demişti. Tansiyonum hamilelik boyunca 8e çıkamadı benim. Şu an bile 7’ye 5 bayılmadım ama hiç. Alışırsınız endişe etmeyin ve geçmiş olsun 😊
Ponciginannesi_ Ayshlil canım bende de aynısı oldu. Ayakta duramıyordum sürekli baygınlık geçiriyordum. Tansiyonun düşmesinden oluyor. Hissettiğin an tuzlu şeyler ye hemen
Merida Susuzluktan da olabilir. Ben bir gün ertelemiştim içtim içeceğim diye. Sonra küt diye gidiyordum😅
Zeynepreyyan Ayshlil hamilelikte tansiyon düşüklüğü normal demişlerdi bana. Son zamanlar bir şeye üzüntü ya da stres yaptın mı? Benimde 8 e düşmüştü 😒
Prenses001 Ayshlil 9/5 oluyor ve genelde böyledir tansiyonum hamilelikten öncede sonrada bayılma bir şey olmadı
nilly Ayshlil benim hep düşüktür tansiyonum. Hamilelikte çok fazla düşüyo. Doktorun bana dediği hamilelikte tansiyonda dengesizlik olabilir tuzlu ayran falan içme bi anda fazla da yükselebilir çok daha tehlikeli olur yükselirse. Düşük tansiyonun bebeğe hiç bi zararı yok. Sadece bol bol su iç düştüğü zaman ve dinlen dedi. Büyük 7 küçük 5 olmuştu bi keresinde. Normal bi insan hastanelik olur. Ben senin gibi fenalastim ama bolca su içip yattim hic biseyim kalmadi. Suan 3uncu gebelik yine aynı durumdayım.
minikavakado ben yaşadım ama bayılmadım eşliğinden döndüm. kan aldırdığımda, su az içtiğimde, ve istifrada düşüyor tansiyonum 🤭
Serapguneyli Ayshlil ben 9+5im, günlerdir kusuyordum. 3 gün önce ayakta duramadım gözlerimi açamadım acile götürdüler , 8/3 olmuş tansiyonum hemen serum falan taktılar bende aynı durumdan müzdaribim sürekli kusuyorum tek lokma yiyemiyorum