deletedmom2626 Mustela gönülden geçen ama çok pahallı ve çok eksiğimiz var. İlk başta nıvea kullanmak istiyorum hani bir yan etki olursa. İnşallah olmaz tabi. Ozman diyorum pahallı bir şey alayım. Siz nasıl yaptınız
Hasderluna deletedmom2626 benim abimin kızına kullanmışlardı, kafası konak oldu bir türlü de iyileşmedi ama tabi her bebekte aynı olmaz belki sizinkinde hiçbir reaksiyon görülmez
Talentedmom deletedmom2626 Kimyasal katkı içeriği olmayan yıldızlar listesinde olan e bebeğin baby me yenidoğan köpük şampuanını öneririm kullananlar gayet de memnun kaldılar 15 tl ye almıştım
Talentedmom deletedmom2626 nivea baby şampuanın içeriğini paylaşayım tıklayarak görebilirsin https://i.hizliresim.com/gPd4z2.png
Vnsgb deletedmom2626 Yenidoğana kullanmam ama şuan 2,5 yaşındaki kızıma kullanıyorum yani 1 yaşından sonra kullanmaya başladım memnunum yani 1 yaşından sonra kullanılabilir ama yenidoğan için tercih etmemiştim uni baby alabilirsiniz
Talentedmom deletedmom2626 yenidoğan döneminde kullanıcan ya zaten bebeği çok köpük köpük yıkamıcaz sonra baby me nin büyük boy Bebek şampuanı var ona geçersin ben öyle düşünüyorum
Ezgice deletedmom2626 Nivea yerine uni baby nin şampuanını alabilirsin bence canım etraftan kullanıp memnun kalan çok tanıdığım var bende onu aldım ve uygun. Ama sabun alacaksan niveanin bebek sabunu içeriği en temizlerden bir tanesi 🙏
deletedmom2626 Ezgice uni ben kendime kullanıyorum dudağa gelince yakıyor canım kolanya değmiş gibi. Bide görümcem kullandı kızımı mahvetti dedi ☹️🤷♀️
GamzeSabo deletedmom2626 Oralarda yok sanırım, ben trendyoldan aldım 28.5 Tl indirim devam ediyor hala. İlk şampuanı doğal olsun istedim çok araştırdım diğer doğal şampuanlara göre fiyatı daha uygun geldi