Ozem1810 Kızlar 7+3. Haftamdayim. Ara ara hafif pembe bazende kırmızıya benzer akıntım geliyo. Doktora da söylemiştim icerde herhangi bi kanama yok olabilir bazen demişti. Ayni benim gibi olan var mı cok korkuyorum.
Ahsenn031013 Ozem1810 bende hiç öyle bir durum olmadı ama arkadaşa katılıyorum eğer başka bi doktora gitme şansın varsa bi baktır derim
Damlaustglu Ozem1810 Benimde oldu yerleşme kanaması dedi doktorum ama Progestan vermişti bana her ihtimale karşı sanırım
Ay-se-tufnk Benimde ilk haftalar oluyordu hatta kanamam oldu doktor normal dedi bebek rahme yerleştiği icin dış kanama dedi sukur progestan verdi igne verdi gecti şükür sen yinede doktora gorun kanaman olursa
Ozem1810 Ay-se-tufnk canım agrin oluyo muydu. Dusuk olsa sancın olur diyolar benim sancım yok ama ne biliyim tedirgin oldum.
Ay-se-tufnk Ozem1810 evet bende ilk haftalar karin ve bel agrisi baya vardi sanki adet olmusum gibiydi. Sen icinu rahat tut eger rahat etmek istiyorsan da doktora gorun kanaman olmadigi surece korkma
Ay-se-tufnk Ozem1810 evet bende ilk haftalar karin ve bel agrisi baya vardi sanki adet olmusum gibiydi. Sen icinu rahat tut eger rahat etmek istiyorsan da doktora gorun kanaman olmadigi surece korkma
Ay-se-tufnk Ozem1810 evet canim lekelenmede vardi bazen pihti seklinde bazen kahverengi seklindeydi. 12 haftadan sonra olmadi sukur
Duyguaydin81 Ozem1810 progestan ilaç yazdımı canım düşük tehlikeside olabilir pek ilgili bir doktor değil heralde
Damlaustglu Duyguaydin81 Bana yerleşme kanaması dedi ama Progestan verdi yinede bilemiyorum başka bir doktorada sormakta fayda vardır diye düşünüyorum geçmiş olsun.
kocak_57 Ozem1810 benimde öyleydi kanamam çoğaldı bebek bezi ile gezdim ama bebeğimde bir sorun yok yatıp dinlenmem gerekiyormuş ve Progestanı günde 4 de çıkardı Allah’a şükür iyiyim şuanda sana ne dedi doktor bu konu hakkında
Duyguaydin81 Ozem1810 vermesi lazımdı işte canım bak benim çok şükür öyle lekelenmem olmadı birkere düşüğüm oldu ama doktorum şuan öyle bir riskin yok dedi yinede progestan ilaç yazdı içim rahat etsin diye seninde kullanman lazım