Melikekrtc1 TAkilicci bende orayı düşünüyorum canım 2019da yapan bi arkdş vardı 3500gibi fiyat demişti ama bu hocaya mı hastaneye mi bilmiyorum. Benm doktorum da dışardan. Ayşegül tezcan germen diye
Ececik07 TAkilicci 3 paket var 4350-5150-7460 TL olarak içeriklerin de oda süsleme fotoğraf çekimi vip oda olarak artıyor. Doktor doğum ücreti 3500 TL dendi bana da.
TAkilicci Melikekrtc1 yani o zaman rahat 4 olmuştur Yılbaşı işe birlikte bence☺️ Artık ücret de değil odalarını çok merak ediyorum bir tanıdığım biraz eski bulmuştu birde sezeryana babaları almıyorlarmış sanırım onlarıda merak ediyorum hijyeni falan
Melikekrtc1 TAkilicci ben oraya başka normal bir doktora muayene için gitmiştim güzel geldi bana ama tabiki de iyice araştırma yapmamız lazım doktorumla da konuşup herşeyi öyle kararlaştırmalıyız. Yaşam veya memorial de güzel diyolar bi bakın isterseniz
TAkilicci Melikekrtc1 evet doktorla kararlaştırmak lazım 🤗 ya ben Antalya’da ki bütün hastaneleri hemen hemen araştırdım Medical de hem doktorum çok iyi birde biraz daha donanımlı bir hastane diye orayı seçtim bakalım artık ☺️