Esmablbn Merhaba arkadaşlar biz 38+2 günlüğüz açılmanın hızlı olması için neler yapmamız gerek ? tarçınlı su diyorlar ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ve sguat hareketi yani çömelme ama onu da günde kaç kez yapmalıyız başka neler yapabiliriz kolay bir doğum için ?
Radyolojizehra Esmablbn canım benim bende 39 haftalık içindeyim. Bende bekliyorum. Pilates topunda bi kaç hareket yapmaya başladım 3. Günüm keşke daha önce yapsaymışım. Ahududu yaprağı çayı içiyorum günde iki fincan. Tarçın lı su içiyorum bir fincan. Bir tanesini ya da yarım kabuk tarçını bir fincan suda kaynat beş dk beklet ılıklaşıyor iç canım ben öyle yapıyorum. Bide 3 gündür merdiven inip çöküyorum apratmanın😁yürüyüş bi de. ama tabi keşke daha önce yapsaymışım bunları ama tembellik ettim. Geçen Dr a gittim. Artık zamanın geldi harket etmen lazım dedi
Limonlusu Esmablbn canım tarçınlı su içme ben denedim bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı strese girdi 3 gün hastanede yattım. Tarçın rahmin sürekli kasılmasına sebep oluyormuş. Bol yürüyüş merdiven inip çıkma ve ilişki öneriyorlar .
Evinanne Esmablbn bende 38+2 de doğum yaptım pilates topunda zıpladım ahududu yaprağı çayı içtim günde iki fincan ilişkiye devam ettik her akşam yürüyüş yaptım hurma yedim ve hep çömelme hareketi. Zaten onun dışında da hep hareketliydim son gün bile temizliğimi kendim yaptım kendi sancımla da doğurdum çok şükür☺️ Ama ben 35te başladım yapmaya
Ozgedefne Hurma , ananas yiyorum. Pilates topunda egzersiz yürüyüş arada merdiven inip çıkma böğürtlen ve ahududu yaprağı çayı içiyorum 36 dan beri yapıyorum 39 dayım yalancı sancı dışında bir şey yok 😶
Limonlusu Radyolojizehra aynen canım şimdi her gün sabah akşam nst ye giriyorum Salı da sezaryen olucam. Suni sancı veremiyorlar kalp atışları düşüyor diye eğer Salı’ya kadar kendiliğinden Doğum başlarsa normal Doğum olacak başlamazsa Salı sezaryen dediler. Normal Doğum yapmayı çok istiyordum bebeğime zarar verdim farkında olmadan 😔
Radyolojizehra Limonlusu aaa ALLAH yardımcın olsun canım. İnşallah normal Doğum olur ♥️ Üzülme ama. Hayırlısı buymuş. Bende tarçınlı su ile ilgili burada çok yazı okuduğum İçin başladım. Kişiden kişiye değişiyor demek ki. Ben Dr uma da sordum gerçi bilgim yok demişti bana. Bende kullanan memnun kalan var diye gümde bir fincan çok olmaz diye düşünmüştüm oysaki. 🌸🌺içimde senin mesajından sonra şüphe oluştu şiödi içmemek en iyisi 💕RABBİM tez zmanda yavruna kavuşmayı nasip eylesin sağlıkla inşallah. Herkesi de seni de beni de 🌺