sugarbabe canım normalde kendimi bildim bileli 27 günde bir adet görürüm asla şaşırmaz adetim, adetime bir hafta vardı şiddetli bulantı şikayetiyle doktora gittim beta hcg bakıldı 5.2 çıktı doktor çok yeni olduğunu takip edilmesi gerektiğini söyledi daha sonra iki gün sonra tekrar gittim ve 0 çıktı sonucum bende gidip erkek gebelik testi aldım tek çizgi çıktı adetim iki gün gecikti doktora gittim ultrason bakıldı doktor bebek yok ama kist olabilir dedi 😅 inanamadım doktorla kavga edecektim neredeyse tarlusal başladı üç dört gün daha bekledim gelir diye gelmeyince hamile olmadığıma ikna oldım ve ilaca başladım 😌 iki gün içip bıraktım beklenen adet tarihimin üzerinden 17 gün geçti yani toplamda 44 günlük gecikme oldu 😂 o gün saatte 10 kere falan çişe gittim ve kan testi vermeye karar verdim son defa vereceğim dedim ve beta hcg değerim 22.000 geldi 6 haftalık gebelik dedi doktor kese göründü hemen zaten 💜💜 8. Haftamda kalp atışlarını dinledik 15. Haftanın içindeyim şükür çok sağlıklıyız. Geç döllenme de değil benimki ama nedendir bilmem hiç bir testte görünmedi bebeğim sürpriz yapmak istemiş annesine sanırım 🤷🏻♀️❤️ Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı vakitte kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🥰❤️