Sltnbl FahriyeztrkYcel ben 16. Haftada hissetmiştim seyirme şeklinde şimdi 22 haftalık oldu gayet tekneliyor 🤗
Oglununannesi FahriyeztrkYcel ilkinde 17 di sanırım ama ikincisini yani bu bebeğimi 14+1 de 🙂 çokta şaşırdım bu kadar erken beklememiştim hergün olmasada hissediyorum hala 16+2 yim🙂
Hamzaninannesi FahriyeztrkYcel 16. Haftada hafif dalga seklinde hissetmeye baslamistim 18den itibaren hareketler cok daha net oldu.Simdi 36 oldukk bile😍
ugur2018 FahriyeztrkYcel ben de 15. Haftada pıt pıt seyirmeler hissediyordum ama emin olamıyordum 16 dan beri eminim bebişko artık minik minik dokunuyor içerden şimdi 17. Haftadayım
FahriyeztrkYcel Sltnbl hayırlısıyla inşallah suan hiçbişey anlamıyorum belki hissetsem daha farklı olucam 🙏 bikaç hafta daha beklemedeyiz ozaman 😊
1234 ugur2018 bende aynı senın gıbıyım cnm 15 te çok hafıf pıt pıt lar şimdi 17 yız yatınca daha cok hıssedıyorum
ugur2018 Mucizem21 10. Haftada hissedilenler genelde bağırsak hareketleri canım genelde demiyim hatta öyle çünkü bebeğin ağırlığı bile yok o haftalarda gram olarak.. 15-16 en erken zaman inşallah o haftalara gelince çok net hissediceksin🙏🏻❤
HlyaSinanAk FahriyeztrkYcel 20. Haftada hissettim suan 21+2 deyiz😄😄 oglumda daha erken hissetmistim kizim nazli biraz ancak bu zamana 😉😉
Sedir 10 haftalıkda hissetmeye başladım ikinci gebeliğim daha bilinçli olduğum için hissettim ilk gebeliğimde 20 haftalıkda farkına varmıştım