Yurdagulbldrc42- 8 haftalık gebeyım sürekli gelen bır kanamam var düşük tehlıkem var acil yardım hanımlar benımle aynı durumu yaşayan var mı ? 🍼👶🏻
Meryemaltunbas Yurdagulbldrc42- benimde kanamalarım oluyordu , ara ara hala devam ediyor . Progestan kullanıyorum doktorunuza danışınız bunu iğnesi ve hapı var . Mutlaka yatın hep ayakta durmamaya çalışın
BusraDevlet83 Yurdagulbldrc42- Proluton igne, Progestan ve Crinone jel var bunun icin. Doktor size ilaç vermedi mi?
Liliz Yurdagulbldrc42- canım benımde bır kac gun gelmesede sonrasında devam eden kahverengı lekelenmelerım var doktorum aynı sekılde progestan verdı ve dınlenmemı soyledı. İş yapmak vs yasak bol bol dınlenıp dua edıcez Allahın ıznıyle gecıcek ınsallah 🤲🏼❣️
[silindi] Yurdagulbldrc42- 8. Haftada kanama normal degil diye biliyorum en iyisi imkanin varsa acile git yoksa doktorunu arayabiliyorsan ara
Ask_H Yurdagulbldrc42- benim de 6. Haftadan 9. Haftaya kadar kanamam oldu ama aşırı değildi öyle ara ara oluyordu günde 3 defa progestan fitil şeklinde kullandım wc dışında kalkmadım haftada 1 pruloton vuruldum. 12. Haftada kestik ilaçları atlattık çok şükür... Darısı size olsun inşallah