Emk5341 Karnımda, kasıklarımda, kaburga altlarıma, belime ara ara sancılar girip çıkıyor bugünden beri. Sürekli değil. Acillik bir durum var mıdır acaba? 20+2 yim
Kardelenyigit Düzenliyse bi doktora git kuzum seni düşündürecek rahatsız edecek şekildeyse bel ağrısı,kasık falan normaldir ama hepsi bir olunca düşündürdü beni birde ara ara diyince peki bıçak saplanır şekilde mi
Emk5341 Kardelenyigit evet bıçak saplanır gibi. Sanki dolanıyor ama. Sabit bir yerde değil. Kasıklarımda bi sancı oluyor. O geçince başka bir yerde. Çok şiddetli değil. Ama hiç olmamıştı böyle korktum biraz.
Kardelenyigit Emk5341 belki gaz sancıdır bu da sık görülen bir şey yürütmicek şekilde olursa yada bu nasıl ağrı ya dedirtecek şekilde o zaman bi görün doktora
Emk5341 Kardelenyigit yok, çok şükür o kadar şiddetli değil. Belki normaldir ama ilk olduğu için korktum biraz. Teşekkür ederim 🌸
Kardelenyigit Emk5341 İnan bende her şeye o kadar evham yapıyorum kii 😅her hafta farklı şeyler yaşıyorum sonra kanama veya şiddetli ağrı olmadıkça sakinleşiyorum ve rabbime emanet diyip bi şekilde atlatıyorum 🤗
Emk5341 Kardelenyigit bende anksiyete bozukluğu var o yüzden atlatmam bi tık daha zor oluyor. Tırnağımın ucu acısa beyin tümörüne bağlar onun korkusunu yaşarım. Elimde olmuyor ne yapayım. 🤷🏻♀️ Sonra kendi halime gülüyorum ama o an insan farkedemiyor 😁
Kardelenyigit Emk5341 dış gebelik geçirmiştim açık ameliyat olarak atlattım bi ara hastalık hastası oldum hatta psikolojik olarak belim ameliyat yerim ağrıyordu doktoru aradım konuştum sorun yoktur dedi pat ne ağrı ne sızı kaldı seni anlıyorum çok zor atlattım ama atlattım 🤗içini ferah tut
Kardelenyigit Emk5341 kuzum telaş yapma ben daha bugün post açtım 21+3üm kızım sağ tarafa bu zamana kadar 3.kez toplandı sertlik ağrı oldu korktum yazmak istedim herkes yalancı sancı dedi bi an psikolojim bozuldu sonrasında kızım tekmeler atmaya başladı,her şeyi kötü düşünmemek gerek birde bunun doğumdan sonrası var evham kötü
Tuuce7 Emk5341 Doğum gibi sancı çekiyorsun ama bi süre sonra sancın hem bitiyor hem de doğumu tetiklemiyor. Benim de 27.haftamda bir kere olmuştu. 1 saate geçmişti
Emk5341 Kardelenyigit ben 7 senedir böyleyim. Alıştım diyorum ama ilk ağrıda her şey başa sarıyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Emk5341 Kardelenyigit benimki de tekmeliyor ya ondan sıkıntım yok çok şükür 🌸 ama sancılar ara ara yokluyor. Çok şiddetli değil ama işte korkutuyor beni.
Kardelenyigit Emk5341 tekmeliyorsa hiç sorun yok kendini hissettiriyorsa günlük hayatına devam ediyosan 🤗rabbim korusun bütün bebeklerimizi 💕iyi akşamlar
Emk5341 Kardelenyigit Allah razı olsun. Sayende rahatladım biraz. 🤗 Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyi akşamlar 🌸☺️