ilkgozagrim_ 18+3 haftalık gebeyim kızlar bugün sabahtan sol tarafıma şiddetli bir ağrı vardı arkama kadar vuruyordu hastaneye gittik buscopan (fitil) verdi sizce bir zararı olur mu çook tedirginim lütfen yardımm 🥺🥺🥺🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Sinemneset ilkgozagrim_ benim de şu an var eşim maça gitti bayılmışım yere o kadar ağrıyor ki sol tarafım 10+0 nefesim kesiliyor taş ya da kum olabilir gibi geliyor çok fenayım
Simge_92 ilkgozagrim_ buscopan spazmolitik bi ilaç yani kasları gevşetir böylece agrını geçirir ama hamilelikte ne kadar doğru bilmiyorum açıkcası
Nefise87 ilkgozagrim_ kendi kadın doğum doktoruna sorma şansın yok mu? En iyi onlar bilir biz burda ne desek yanlış olabilir 😊
Kaderisi Benim anlamadığın şey gerçekten doktorun verdiği ilaca ve dediklerine güvenmeyip burda ki söylenen şeylerdenmi fayda bekliyorsun . O zaman neden doktora gittin burda ilaç öneren olurdu 🤔
ilkgozagrim_ Kaderisi ben yurtdışında yaşıyorum ve burda herşeye ilaç tedavisi yapılıyo ve hiç bir yer kendi memleketin gibi değil yabancı düşmanı doktorlar bile var bilmem anlatabildim mi doktorun dediğinden ziyade en azından fikir alışverişi yapıyoruz burda bu kadar rahatsızsan neden bu platformdasın acaba ?
ilkgozagrim_ Simge_92 evet o acıyla aklıma bişey gelmedi ama aldıktan sonrada açıkçası içim hiç rahat değil 😣
Sinemneset ilkgozagrim_ geldim hastaneye doktor sinir etti beni düşük riskin olabilir dedi sonra iyi bebek dedi e düşük riski var mı dedim bir şey olmaz dedi serum iğne falan test sonuçlarını bekliyorum
Missipi ilkgozagrim_ ya canım doktor sana fitil vermiş. Sence burda hangimiz bi doktordan daha iyi bilebiliriz ki? Demek ki doğru olanı yapmış doktor. Burdaki kimse onun kadar işinin ehli değildir bence. Kime güvenmen gerektigini bi daha düşün istersen
ilkgozagrim_ Sinemneset gerçekten hani burda diyorlar doktorlar daha iyi bilir diye ama bazı doktorlarda gerçekten yanlış bilgide verebiliyo yanlış yönlendirme de yapabiliyo ama işte anlamıyolar burdaki insanların tecrübelerinden faydalanmak amacımız. Çok geçmiş olsun sanada canım Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏼