Rezzan Ilknur_emin büyüğü kızım 1 e başladı ogluşum 5 giriıyo martda anasıfına gidiyo şimdiki gelicek ogluşumu beklıoz 😂🤦♀️
Ilknur_emin Rezzan Rabbim yardım eder canım inşallah biraz zor olur ama geçer elbet neler geckiyor ki
Koalina Ilknur_emin Şöyle Canım benim kendimle alakalı acı eşiğim felaket düşük evliliğimin ilk yıllarında vajinusmutum 1 buçuk yıl vajinusmusu atlatamadım
ems1 Ilknur_emin şuan 37+3 üm ve miyom ameliyatından dolayı sezaryen olucam , 3 Şubat a tarih verildi
ems1 Ilknur_emin teşekkür ederim ,vardı cnm gebelikten önce ameliyat oldum , ameliyattan kaynaklı iç dikişler olduğu için normal doğum yasak
Nml06 Ilknur_emin İnşallah normal doğum aylardır başı aşağıda yani doğum pozisyonunda ve hiç dönmedi🐣ama bilemiyoruz tabi son anlar ne olur
ems1 Ilknur_emin ay bir doğursaydım yaa , minik minik sancılarda hissediyorum zaten uykular yok , birde kavuşmak istiyorum hemen ☹️
Canan_irem96 Carsamba 38.0 da sezaryan gunum ilk gebeligim benim hemofi haatasiyim ve bebek basi yukarda ildugu icin nasip