Zynp01 Ben düşük yaptım kalan küçük dokular için kürtaj oldum yarın adet günüm inşallah döngüm değişmez
Prenses39 Zynp01 Bir ay içinde oldum ama en fazla 45 gün içinde olman gerekir 45 günü geçince olmazsan doktora git
Ayse_okyel Zynp01 bir ilaç kullandım adını hatırlamıyorum Doğum kontrol ilacı gibi periyodu olan gün gün onu içip bitirdim ertesi gün adet oldum . Döngüm hiç değişmedi . İnşallah sende de herşey yokunda gider kuzum. Geçmiş olsun sizin çanınız sağ olsunda rabbim tez zamanda yine tattırsın o heyecanı 🙏
Prensesannesi96 Bende dusuk yaptım cnm kasımda 6 haftalıktı o gün başladı kanamam normal adet gibi 5 gün sürdü 5 günde leke oldu sonra 6 hunde 5 günde bitmeye başladı adetim bn kürtaj olmadım ama kendinden kese gitti
Prensesannesi96 Zynp01 Zynp01 benm kese düşünde hiç agrım olmadı canm adet sancısı gibiydi ondan 2 gün sonra mide bulantım oldu ve 2 gün halsizlikten çıkamadım yataktan . Allah bidaha yaşatmasın
Bahar33 2 hafta sonra adet oldum, kürtaj sonrası 2.adet sonrasında da yeniden hamileydim şuan 34 haftalığım,