Nrslbkc @Fdle eve gelincede hemen duşunu al canım sıvı geçirmez bant var eczaneden alabilirsin ztn doktor taburcu ederken söylüyo. Korkma bişey olur falan diye. Süt kanallarınıda açıyo duş iyi geliyo. Hayırlısıyla al yavrunu kucağına inşallah🤲🏻
Fdle Nrslbkc amin canim benim inşallah aynen duş almadan rahat edemem ben doktorumla da konuşurum zaten detaylı bilgi illa ki verir 🥰
YDE Fdle benim hastanemde bu şekildeydi iki gece üç gün kaldım. Son gün diyetisyen ve psikolog görüşmesi yapmıştım onlarla görüşmeden çıkışım yapılmadı. Muhakkak daha kısa kalınan hastaneler vardır 😊
Fdle YDE 3 gun daralirim ben hastane de umarım benim doğum yapacağım hastane 1 gun yatırır doktoruma sormam lazım bunu :)
GamzeTopcu Fdle evet 2gün kaldım ve hiç yatmadım her fırsatta yürüdüm. Taburcu olup eve gelince de yürüdüm evde. yatmak pek iyi gelmiyo ne kadar çok yürürsek o kadar çabuk iyileşiriz
Fdle GamzeTopcu evet bunu çok kişiden duydum ve inşallah bende hiç yatmayı düşünmüyorum yatamam da heralde tez canlıyım çünkü rahat edemem asla :)