ramazantugce Selam kızlar hurmayi kaçıncı hafatada yemeye başladınız ve hurma çok pahalı kilosu 70 tl geçen alayim dedim 10 tllik 12 tane girdi içine geri bıraktım bursadayim ben acaba burdami böyle pahali siz ne kadarlik aliyorsunuz??
Serihsasya ramazantugce canım ucuz hurmalarda var ben 600 gramı 10 tl ye alıyorum ama 70 tl olanda var vitamin farkı var mı bilmiyorum İran hurması daha ucuz oluyor ..
Selinsu ramazantugce medine hurmasi ise yariyor dediler kilosu 80 liraydi yarim kilo aldim bende hemen bitiverdi. Sonra kilosu 20 liraya ucuz bi hurma aldim simdi onu yiyorum napiyim Işe yarar insallah
17022020 ramazantugce Ebe 38 den sonra ye desi şuan 36 dayım yemeye başladım az az Kayınbabam hacdan çok fazla getirmiş Allah razı olsun ondan geçiniyorum 🙏🏻
ramazantugce Serihsasya Alla alla ilk defa duydum ya yicem ama çok pahali alamadim bir türlü aktarlara sormak lazım 😊
Nrl ramazantugce acve hurması aldım 90tl az kaldı yetmicek diye gidip 40tl birdaha aldım nasıl başa çıkılır bilmiyorum günde 5 tane yiyoruz sonuçta yetmiyor
Guldenece_2525 ramazantugce bende 60 tl aldım kilosunu 70 lik de vardı..bitince tekrar almadım..tarçın çayı içiyorum şimdide