35Beyza35 Kızlar 15 haftalık hamileyim çok kötü kasılmalarım var ve bıçak batması gibi ağrılarım var gözümden yaş akıyor artık ağrıdan acile gidicem ama size de oldum kötü bişey mi onuda merak ediyorum olan varmı böyle
TulayNEN 35Beyza35 mutlaka hemen gittim bende de 27.haftada olmuştu. Serum iğne hap hemen hastanede müdahale edildi.Erken doğuma sebebiyet veriyo.Bende sonra da 24..haftada oldu tekrar ilaç falan kullandım dinlendim bol bol ve o şekilde şuan 34.haftama geldim
TulayNEN 35Beyza35 mutlaka hemen git.bende de 17.haftada olmuştu. Serum iğne hap hemen hastanede müdahale edildi.Erken doğuma sebebiyet veriyo.Bende sonra da 24..haftada oldu tekrar ilaç falan kullandım dinlendim bol bol ve o şekilde şuan 34.haftama geldim
TulayNEN 35Beyza35 acilde bazen sadece ağrı kesici veriyorlar bana öyle yapmışlardı. Hiçbir işe yaramadı.doktoruma gittim ertesi gün.Mutlaka kadın doğum doktoruna görünmek gerekiyor
Busimss 35Beyza35 benim Ara ara oluyor ağrıtacak kadar değil ama suan midem ağrıyor hafiften sabah kahvaltı yaptım öğlen yiyemedim yoğunluktan akşam anca biraz yemek yyiebildim acaba açlıktan mı midem agrıyordur ? Acile gitmeliyim bilemedim. Soda içiyorum Of’a fayda etmiyor
35Beyza35 Kardelenyigit gittim acile doktor hiçbir şekilde ilgilenmedi salı günü kendi doktoruma gidicem
Busimss 35Beyza35 acile gittik kus kus öldüm kan ve idrsr tahlili alındı enfeksiyon çıktı canım serum yedim sabah 5 e kadar. Eve geldim yine kustum safra çıkana kadar Çıkardım sonra rahatlamışım biraz uyumuşum simdi biraz daha iyiyim çok şükür
Kardelenyigit 35Beyza35 aayyyy bu doktorlar niye var yaaaa böyle insanları düşündürüp zor durumda bırakıyorlar sen nasılsın ağrın devam ediyor mu hala
35Beyza35 Kardelenyigit az çok hala devam ediyor salı gününe kadar dayancam aciller hiç bakmıyor çünki