Ilknur_degrrli1 rumeysakara12 valla benim oğlum belli çok sakın bir çocuk olucak oynar sürekli ama sert şekilde deil nadir sert şekilde oynar
Suzii94 rumeysakara12 29+2 olduk oğluşumla bende dün gittim doktora 1420 gr boy 37 cm dedi çok şükür hareketleri dahada belli bazen uyutmuyor bile hele ki gece 3 den sonra 😄 müziğe karşı aşırı ilgisi var müzik duydukmu durdurana aşk olsun 🤭
rumeysakara12 Ilknur_degrrli1 benim oğlan da öyle canım ya hareket etmesini istiyorum ama çok nadir 😊
Nslhn2019 28+5 te iken 1450 gram 38 cm boyu idi şimdi 29+4 olduk bakalım kaç olduk pazartesi öğreneceğim :)
rumeysakara12 Nslhn2019 bende merakla bekliyorum en son bu ayın 15 inde gitmiştim 900 gramdı artık 29 olduk acaba kaç kilo oldu 🙄
Mirayveannesi Bnmde 29+3 um kızım maşallah çok hareketli kıpır kıpır yerimizde duramiyoruz tekmeler sürekli geliyor. Sanırım erkekler fazla hareketli olmuoyr kizlar daha hareketli
rumeysakara12 Mirayveannesi haralde canım erkekler anne karnında sakin doğunca hareketli oluyorlar demek ki 😂😂
Ozgelin Benimde 29+2 ama sert değil hareketleri nadir yani..hep aşağı vuruyor zaten göbeğimde görmek zor..bişey mi oldu diye teleşlanıyorm..
Sekerpare 29+4 te 1500 kiloydu bazen narin bazen sert sanki dışarı uzatıyor gibi bi yerlerini gobegimde hissediyorum
Kadererbay rumeysakara12 29+2 de gittim o zaman 37 cm boyu, 1350 gr da kilosuydu kızçemin 🥰 hareketleri desen artık tekme değilde daha çok hareketlerını hissediyorum sanırım tekme ıcın yeterlı alanı yok 🤣