olidam62 Bende 30 haftama girmk uzereyim stresss sıkıntı hepsi bnde toplanmis durumda😔plesenta previa olmam,miyom olması,bebegimin suyunun fazla olmasi,gebelik şekerimn olmasi agrilarm... canim cok sikkin cook...guzel anneler dua edin bna olur mu;(
Ceren92 32+3 geceleri wc den cikamiuorum ruyalarim gercekci surekli dogum hikayeleri okuyup motive olmaya calisiyorum hurma yemege basladim surekli dogum seklini dusunuyorum zaman gecmiyor gibi her an yakin gibi daha cantayi hazirlamadim tek istegim en hayirli sekilde saglikla gelsin iyi olalim.. heycan doruk da..
olidam62 Tugce35 şu hafta konusnu herks degisik hesaplio ya bnde şaşırıyorum(30 haftalgm)soranlara 7.ayim diyorm bilmyrm.yanlismi?
Havvana_1507 1989-- Tugce35 normalde doktorlara göre 10 ay baza alınıyor yanı 4 hafta 28 gün olarak 28 *9 = 258 normal Doğum süresi 280 gün yani 9 ay 10 gün her Aydan 2 gün kalıyo yani 18 + 10 gün var 28 Yani bi ay daha oluyo o yüzden 4 haftada 1 ay atıyo
ebusss07 HappyMom son aydayım belki de son hafta yada son günler.. çok sinirli ve sabırsızım doğru. En çok da sürekli gelen telefonlar mesajlar sinirimi bozuyor. Nasıl gidiyor Doğurdun mu ne zaman doğurcan kaç günün var daha 😏😏😏😏 yahu zaten stresliyim böyle sorular gelince daha fazla sinirleniyorum 😏😏 ilk doğumumda da böyleydim🤣🤣🤣
Bsrcyy MericSe çok teşekkür ederim ilk gebeliğim belki ondan normal Bi gebelik geçiremiyorum hep Bi sorun belki tüp bebek ondan sanırım :)
ezoterik Biz de 31+2 olduk yani 8.ayin icindeyiz aslinda simdiye kadar ilk hamileligi ogrendigim 2 aydaki duygu karmasasini saymazsak gayet iyiydim ama son 1 haftadir yine basladi korkular,endiseler karmakarisik hisler ya ben simdiye kadar cok özgür yasadim hiç de anaç bi yapim olmadi resmen su anda korkuyorum ben cocuklu hayatta nasi yapicam nasi yeticem ona tüm hayatim degisicek artik yasam boyu suren çok ciddi bir sorumluluğum olucak eski rahat ozgur günlerim olmicak dogumu nasi yapicam ya biseyler ters giderse ya bana ya da bebise bisi olursa aklimda milyon düşünce var uyuyamiyorum sacma sapan ruyalar offf🤦🏻♀️
Arminin HappyMom bende 20+5 haftalık hamileyim üçüncü gebeliğim nefes darlığım çok oluyor bu aydan itibaren başlıyor bide kendimi sürekli çirkin hissetmem herşeyi yanlış anlamam sinirim daha neler neler gerçekten kendime inanamiyrm😢😢😢
Busra570 rumeyssa şunu doğru hesaplayan insanları seviyorum ya. Kimisi özellikle yolun çok başında olanlar hemen 1 ayı 4 hafta olarak algılıyor sadece tamam tabiki 4 hafta var ama 4 kere 7 28 yani her ayda 28 gün mü var hep 30 31 yani aylar. Önden önden hesaplıyorlar kimse düşünmüyor hamilelik 40 haftadan hesaplanıyor. Kendi kız kardeşimde hamile ona bir türlü anlatamadım bu durumu oda bana diyor sen yanlış hesaplıyorsun diyor. Mesela daha 12 haftalık hamile 3 kere 4 12 o zamn ben tam 3 aylığım diyor aslında yanlış. Bur uygulamada bile 14 hafta oldu o zamn 3 aylık oldunuz dedi.
Cigdem0707 Ftsctn_20 8bucukaylik olmuyorsunuz.8 aylik bile 34+2de olur.Gun hesaplayın.Hamileligin toplam süresi 280 gün.Siz 32.haftadan 8buck aylil derseniz 10 ay hamilelik var gibi oluyor 😀
Deniz_Efe 38+4 günlüğüm tam 9 aya girdim ve berbat bir psikoloji içindeyim İstanbul da oturuyorum ama depremden de çok etkilendim ve daha da stres yaptım ilk gebeliğim doğumdan korkmuyorum gelmesini istiyorum artık oğlumun
Elina Bende 33 haftaligim ve ruyalar kabuslar icindeyim bizler neden boyle ruyalar goruyoruz? Bu ne psikolojisidir? Boyle ruyalar gormemek icin ne yapmaliyiz peki ?
Babyyinlovee 22+2 Olduk bu hafta karnımın daha belirginleştiğini fark ettim hamile olduğumu hissediyorum artık bebeğim tekmeledikçe içimde bi canlının daha var olduğunu acaba nasıl bişey iyi geliştimi kime benziyor gibi düşünceler sardı tabi doğumumada 124 gün kaldı onun korkusu bi yana bu zamana kadar çok zorlu yollardan geçtik kolay hamileliğim olmadı diyebilirim ama allahın izniyle herşeyi güçlü oğluşum ve ben anlatıcaz atlatıyoruzda şuan tek duam sağlıklı eli ayağı düz olması ve sağlıkla kavuşmamız allah tüm anne adaylarının yardımcısı olsun sular seller gibi kolayca geçsin gitsin zorlu zamanlarımız 🤲🏻❤️
Eylemmmmm [silindi] ahh ah bende 3 aylıkken ne ağlama krizlerine giriyordum hiç unutmam.. atlattık çok şükür ki şuan sadece aşırı heyecan var son iki haftamız kaldı 🥰🥰 sende hayırlısıyla sağlıcakla atlatırsın inşallah canım 🤲
[silindi] Eylemmmmm ay insallah gecer canm cok sagol teşekkür ederim ☺️ Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah❤️😍