Ebru9360 32+4 haftaligim bebek cok toplanip sertlesiyo bu haftalarda normal yaziyo yalanci kasilmalar yaziyo ama bilemedim haftaya kontrlim var
Mrvgk Ebru9360 32+1 aynı durumdayım Hele de bu gün çok fazla hatta azönce ağrım bile oldu adet sancısı gibi kalkıp dolaştım biraz öyle geçti. Benimde kontrolüm haftaya inş bi sorun yoktur😞
Gizeminik Ebru9360 benim de oluyor şuan 30 haftalığım ama 20. Haftadan beri oluyor daha önce nidicart vermişti dr kullandım geçmişti ama bu haftadan sonra artık normal dedi vermedi ilaç yalancı kasılmalarmış.. yine de tedirgin ediyor insanı🙆🏼♀️
Kardelenyigit Ya kızlar siz böyle diyorsunuz korktum 21 hafta içindeyim arada sağ kasığım sertleşiyor hafif regl ağrısı gibi olup hemen geçiyor sizce bi sorun teşkil eder mi
Yenianneadayi2208 Kardelenyigit şimdi okurken bende aynı şeyi düşündüm.Bende 22 haftalığım.Arada farklı farklı yerlerde semsert toplanıyor.1-2 dk yı geçmeden geçiyor sertlik.Acaba 30lu haftalarda olan annelerdeki sertlikle bizimki başka bişey mi? 👀 Bak evham yapıverdim 🙄
Mrvgk Ebru9360 bazen oluyor oraya toplandığında ama göbek çevresi normal ben kasık ağrısından korkmuştum hala taş gibi karnım.
Ebru9360 Gizeminik bende araştırma yaptim birazda yalanci kasilmalar bu haftadna sonra normal yaziyo duzenli olmadgi surece siknti yokmus ama ddgn gibi insan yine evham yapiyo
Kardelenyigit Yenianneadayi2208 aynenn bende hiç kötü düşünmüyordum ama böyle okuyunca içim ürperdi ya anlık oluyor dokununca hemen başka yere gidiyor sonra hareket ediyor falan ama ne bilim kontrolümede daha çok var yok yere panikte olmak istemiyorum genel anlamda oluyorsa normal bir şey derim,hergün olmuyorsada normaldir heralde ay kendimide avutmak istemiyorum yicem kafayı 😒
Momof2child Ya ben 17haftadayim COK SUKUR FAKAT ARA ARA BENDEDE SERTLESME OLUYOR SORA BIRAZ HARAKET EDIYIRM GECIYOR SAG TARAFDA EN COKK
Yenianneadayi2208 Kardelenyigit benim sıklıkla oluyor ama yaklaşık olarak 3-4 haftadır var.Bende normal diye hiç doktora söylemedim açıkçası.2 hafta var daha bnmde doktora gitmeme.🙄 Valla içime kurt değil kurtlar düştü bi anda.
Mrvgk Zeys bi de duş mu alsam 3 saattir geçmiyor. Serklajlıyım ben evden çıkamıyorum, dün Elazığ depremini de ciddi bir şekilde hissettik stres mi yaptım naptım anlamadım dün birşey yoktu ama şimdi aşağılara doğru baskı da var 😓
Zeys Mrvgk deprem etkilemiştir canım ya korktun tabi ben de dün çok panik oldum Kayseri’de de hissettik ağladım hatta..ondan sonra aşağı inip arabayla dolaştık sancı gibi ağrı girdi Birkaç kez endişelendim de Şükür devam etmedi nefes fln da yaptım..sen de dene canım duşu da dene çok tedirgin okursan doktoruna bahset durumundan
Netdlxx Ebru9360 Canım benim ben 38.haftama gireceğim göbeğim 1 milim dahi çökmüyor o derece sert ve taş gibi. Saatte 2-3 kere rahat bir tarafımda toplanıyor sertleşiyor yürütmüyor beni. Özellikle tuvalet ihtiyacım geldiğinde sertleşmesi yok mu... ovalıyorum pozisyon değiştiriyorum ancak öyle öyle geçiyor. Sende fark edeceksin her hafta daha fazlalaşacak
Ftsctn_20 Ebru9360 32+3üm dediğiniz gibi oluyor. Birde bende iki gündür bir sancı var . Hatta dün kasiklarima giren sanciya dayanamayıp ağladım .