Bnur_00 Kızlar hamilelik boyunca böyle bir şey gelmemişti başıma şu an 35+3 deyiz çok az zamanımız kaldı ve şu an göbeğimden pis ve kokulu bir sıvı geliyor neden oluyor bilgisi olan yazabilir mi
Bnur_00 Hadiyye127 msj attım doktoruma o kadar ilgili ki sağolsun elleme ve bir krem adı verdi onu sür diyor sinirlerim çok bozuk
Gizeminik Bnur_00 enfeksiyon oluyor kapalı ve karanlık yer.. banyo çıkışında çok iyi kurulayın temiz ve kuru tutun doktor da belki intihap falan varsa ilaç verir.. geçmiş olsun
Bnur_00 Gizeminik teşekkür ederim aslında her zaman dikkat ediyorum ilk kez böyle bir şey ile karşılaştım
duygusm Bnur_00 Sebebini bilemiyorum ama öyle olması muhtemel. Şekilden şekile giriyor göbek deliğimiz. Benimki iyice içe döndü mesela kimisi dışarı doğru çıkıyor. Lokal bir durum oluyor sanırım, kolay tedavi ediliyor.
Reyham_1993 duygusm normel bır durum degıl ılk defa duyuyorum .2 gebelıhım ne bende oldu ne de etrafımda.
Reyham_1993 Deletedmom_879 hemen doktora gıdın.benım erkek kuzenımde o sekılde olmıstu amelıyat oldu orasından ıltıhap kapmıstı .dogdu zaman gobek kordonunu yalnıs kesılmesınden dolayı oyle olmıstı .bu arada kuzenıö 25 yasındaydı .belırlı yastan sonra cıkıyor sızınde hamılelıgınız tetiklemiştır
Gulsahim Bnur_00 anneme de olmuştu göbek deliği mikrop kapmıştı. Korkma ama doktora git yani mutlaka önemli çünkü ihmal etme.. Çok geçmiş olsun
Semaaonursnmz Bnur_00 canım doktor kontrolu sonrasında mı oldu bende de olmuştu doktor kontrolu sonrası aslında orada kalan jelmiş 🙈 geç farkettim ama korkmuştum baya
Bnur_00 Semaaonursnmz yok canım ben her geldiğimde zaten mutlaka duşa girip iyice karnımı temizliyorum bilmiyorum neden oldu şu an da da akıyor az bir şey
Tugce1803 Bnur_00 ilaçla geçer ama siz kullanabilir misiniz bilmiyorum cildiye doktoruna görünmeniz gerekiyor