HlyaZengin [bilinmeyen] kız ben ne yiyebiliyomki onu yiyim 😂😂😂 ah bi yiyebilme kısmına geçeyim yağlı yağsız ne varsa gömcem😭 yap ye afiyet olsun 😁💕🤗
Tugceince [bilinmeyen] ben yiyorum pişi çok seviyorum . Hamile olmadan önce de midemi yakıyordu yağdan dolayı smdide aynı 🙂 ama zararlı zararsız çok Fazla bşy ayırt etmiyorum canımızın istediğini yememiz gerek abartmamak şartıyla 😚
Esrelf [bilinmeyen] kızartma tarzı yiyecekler önerilmiyor. Ama bende dün akşam yaptım , yedim , mutluyum😄🤗
Demir [bilinmeyen] Geçenlerde canı kavun meyve falan çekip buraya yazan siz miydiniz karıştırıyor muyum🙄Millet topa tuttuyduda🤣 Benimde günlerdir canım aşırı karışık kızartma çekiyor dün gecede instagramda biri paylaşmış gördüm ve öldüm🤦🏻♀️ unutmaya çalıştım ama olmadı yarın yapıcam artık.
SevDin [bilinmeyen] sonuç itibari ile yağlı hamur yenmesine yenirde çok güzel kilo yapar keşke burdan bunu hiç yazmasaydınız çok severim ve benimde aklıma düşürdünüz çalışıyorum şimdi kim bana şirkette pişi yapar 😔
Demir [bilinmeyen] Hahah inan bende yazdıktan sonra silsem mi diye çok düşündüm🙈Hamilelik iştahı ve hormonları bazı hamişleri zombiye çevirebiliyor bi de kimsenin hakkınada girmek istemem.Çok ince bi çizgideyiz, bilemedim🙈
Snamp [bilinmeyen] ben yiyorum ama midemi çok yakıyor hamilelikte mide yanmasıni kızartmalar çok tetikliyor
Pinaryyim Çok seviyorm süreklide yapıyorum bu ara nedense önceden mideme cok dokunurdu artık dokunmuyo 😀😀
Heather [bilinmeyen] kızartma yememeye çalışıyorum ben ama eşim çok seviyor e yemekte olunca yiyorum çok abartmadan. Hergün her öğün yemiyoruz sonuçta masum bence😬