Mororkide 150_gelartik valla ben ılk kızımda 6ay korundum bıraktıgım ay kaldım ardından bı bebek kaybettım ondada korunuyodum bıraktıgım ay kaldım kaybettım ama dusuk oldu ardından bu bebeggımde dusukten sonra bı ay korundum ıkı ay sonra hamıle kaldım
Haticeoz 150_gelartik ben iki ay korundum ilk denememde hamile kalmışım yani biraz sana bağlı kimi defalarca deneme yapsada olmuyor kimi hemen kalıyor yumurta çatlama günün felan baya önemli
Zeynepreyyan 150_gelartik 1 yıl içerisinde hamilelik beklenir normalde 1 yıl içerisinde olmazsa doktora gitmek gerekiyor
Fatoserin Ben bir sene korundum doğal dışa yöntemiyle bıraktık 2. Ayda hamile kaldım 🐣 umarım hayırlı ve istediğin zamanda kalırsın canım Allah isteyen herkese nasip etsin🙏
150_gelartik Fatoserin ne kadar güzel 2. Ayda kalmışsınız umarim ben de öyle çok aramadan bulurum bebegimi. Tesekkur ederim.
150_gelartik Sunay10_ tamam canım inşallah baslayacagim bu ay yeniden. Sizin var mi bebeğiniz deneyiminiz var sanırım 🌺
Zsnbr Adet bittikten sonra bi gün aralarla çalışmalara başla canm 😂 bigün he bigün yok yani. ÖZellikle 10 ile 14. Günler cok önemli
150_gelartik Zsnbr sabah saatlerinde olması gebelik açısından mı iyiy miş canım? O zaman 10 gün sonra şansım başlıyor dediğine göre
Sunay10_ 150_gelartik düşük sonrası adet görünce denemeye başladım canım ben çok şükür 25 olduk rabbim sanada nasip etsin tez günde bu güzel haberi
Zsnbr 150_gelartik aynen canm sende adet takvimi yok mu onu indir orda hamile kalma oranının yüksek olduğu gün yazıyor zaten
150_gelartik Zsnbr indireyim tamam kuzum. Ama dediğin günler de haklisin esim yanimda zaten her zaman es geçmeyiz o günleri inşallah. Sabahları özellikle deneyecegim o halde 😇💕😚çok teşekkürler canim
Bellazarea 3 sene korundum, korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım, ve sadece 1 gün değerlendirdik. Strese girmemek en önemli şey. Yaptıktan sonra olursa olur olmazsa deneriz dedim ve gebelik testini adetim geciktiği an yaptım.
Hilalse 150_gelartik ben temmuzda korundum ağustosta bıraktım ekimde hamile kaldım ama herkeste farklıdır sanıyorum canım
150_gelartik Hilalse çok aramadan bulmussunuz maşallah . Benim de ole olur umarım teşekkür ederim canim
Bellazarea 150_gelartik Evet, ovulasyon testi falan yapmadım. Vücudumu iyi tanıyorum ve ovulasyon günümü kasık ağrısı ile takip ettim