NidaTrk93 Meraba kızlar üç aylık hamileyim canm tavuk çekti hamileliğim boyunca hiç yemedim ama bana yeme dediler yersen migrosun organik tabuğunu ye dediker siz ne diyorsunuz yediniz mi normal tavuk doktor yasakladı mı?
NisaMomy NidaTrk93 hamileliğimin başından beri yiyiyorum hiç öle bişi demedi doktor et yıyemıyorsan tavuk ye dedi haftada bir 🤷♀️ 20+6 yım
Oyku10- NidaTrk93 bende başından beri yiyorum sona yaklaştım hiç bişi olmadı sen etrafındakilere bakma pimpirikli davranma son kullanma tarihine bak yeter
2104 Tavukta protein vardır. Evet şuan ki tavuklar sağlıklı değil hormonlu ama organik olanını bulup tüketebilirsiniz. Ben en başında çok tiksinmiştim kokusundan falan şuandada yiyemiyorum 😊😊
Deletedmom0089 Allah aşkına bir google yazın bakın. Ayrıca tavuk çok faydalı bunu bilmiyor olamazsınız herhalde protein var tavukta. Tavuğun ayrıca ne gibi bir zararı olabilir. Gebelikte tüketilmesi gereken şeylerin başında gelir tavuk 🐓.
NidaTrk93 Deletedmom0089 pardonda doktorlar profesörler tvde nette barbar bağırıyor asla tabuğu ağzınıza sürmeyin bakteri dolu şişiriliyor vs. Diye normal bir insanın bile yememesi gerekiyo anca organik olucak bende bu durumda endişeleniyorum haliyle.. Googleda beye bakıyım söylermisiniz google hasta olmayan insanı hasta ediyor bir ton bilgi kalabalığı
Deletedmom0089 NidaTrk93 eee madem zararlı olduğuna kendin kanaat getirdin ne diye yedin ne diye burda soruyorsun ya madem sana göre kötü niye sorma gereği duydun madem sorma gereği duydun niye doktor yerine burdakilere soruyorsun doktorunu ara bilgilendirsin seni🤦🏼♀️
Zeyk NidaTrk93 canım o profesörler yeri geliyor kırmızı et yemeyin de diyor yeri geliyo yumurta da yemeyin diyor ama bilinen belli başlı gerçekler var mesela kola asitli demi hamile olmasan da faydasını gormeyecegin bir icecek. Ama tavuk protein yani. Keza yumurta da yemeyelim o zaman o da tavuktan çıkıyor. Böyle şeyleri dert etmeyin. Hamilelikte yediğimiz içtiğimiz şeyleri abartmadigimiz sürece hiç bir zararını görmeyiz. Aksine senin şimdilerde proteine her zamankinden daha çok ihtiyacın var. Bol bol ye afiyet olsun
Damlaustglu Tam tersi beyaz et,kırmızı et,balık yememi önerdi her hafta mutlaka protein ağırlıklı beslenmek önemli.
NidaTrk93 Deletedmom0089 sen insan gibi cvp vermiceksen be diye muhalefet oluyorsun git sinirini öfkeni başka yere boşalt allah aşkına ya boş yapma
Emin_e NidaTrk93 muhtemelen market tavuklari icin demislerdir ben normal zamanda da onlari tuketmem esim koy tavugu alip keser temizler onlar daha lezzetli ve besleyici bence bulabilirseniz siz de tuketin derim protein acisindan
RuzgarsMommy Valla alıştık market tavuklarina gerçek organik köy tavuğu yapsalar yiyemezsin alışık değiliz kokusuna etine.
Kbr_2019 NidaTrk93 protein ağırlıklı besleneceksin kırmızı et tavuk balık dedi dr um. Haşlıyorum dolaba atıyorum 2-3 gün boyunca acıktıkca yoğurtla tutşuyla mayonez ketçapla deli gb yiyorum