Busetukel Serihsasya beslenme, günlük davranışlar, spor gibi yani tecrübe edindiğiniz herşey aslında 🙂
d190516 Busetukel çok geç çağırmamış mı 6+0 da oğlumda hem kese hem bebek hem kalp atışı duymuştuk 😊bunda da tam 6 haftalığa gün aldım randevu için
Gzemarss Kese 7 haftaliken gorunmeye başlar 7 8 haftalikken kalp atışını duyabilirsin kaşar peynir ceviz fındık süt yogurt kesin ye günlük ben en az 30 dk yuruyus yapiyorum 16 haftaligim bebegimin gelisimi bir hafta önde gidiyomuş doktor sağlıklı dedi 😌🙏
Busetukel Gzemarss çok teşekkür ederim😊 Maşallah size ☺️ Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin🙏🏻
Gunesinponcikannesi Busetukel beslenme konusuna çok dikkat etmelisin 😍 ekmek yeme asitli içme kahve tüketimini azalt sabah yumurta domates salatalık zeytin peynir olarak kahvaltı öğününü atlama sonra ben gibi kilo alırsın 😂😂
Busetukel Gunesinponcikannesi çalıştığım için kahvaltı biraz sorun oluyor her zaman yapamıyorum 😑 bazen poğaca falan gün içinde de yiyebildiğim kadar yoğurt fındık ceviz vs.
Gunesinponcikannesi Busetukel bence poaça yeme eğer o şekilde geçiştirmek zorundaysan tam buğday ekmeğiyle kendine sandviç yada tost yap onlar sağlıksız yiyecekler ☺️