Çok şükür bnde dogum yaptım 🥰 Aslında hamileligimin ilk başından beri normal dogum isteyen biriyim mecbur kalmadıkça sezeryan olmak istemem diyordum taa ki o güne gelene kadar 39+3 olmuştuk ve iki gün boyunca sancı çektim normal dogum istedigim için 19 ocak pazar günü öglene dogru sancılarım 10 dkya düştü kendi kendime dedim bn bugun doguracam diye annemgildeydim ögle yemegi yedikten sonra dayanamaz oldum ve doktorumu aradım ama açmadı telefonu eşimde acile gidelim dedi ve yola çıktık o ara doktorum aradı bmde arabada kıvrana kıvrana hastaneye gidiyorum açtım telefonu bi sıkıntı mı var diye sordu doktorum bnde çok sancım var dayanamıyorum kararımı degiştirdim gelin bni sezeryana alın dedim oda hastaneye git geliyorum dedi ve hastaneye ulaştık acile gittim sancılarım oldugu söyledim ebeler alttan muayene etti iki gün sancı çektigim halde 1 santim açılma varmış kararım kesinleşmişti sezeryan olmak istiyordum artk 👍 ebelerde bana spinal anesteziyi önerdiler mantıklı geldi banada ve kabul ettim yatış işlemlerinden sonra odamıza çıktk bn ameliyata hazırlandım ve ameliyathaneye dogru yola koyulduk yanmda eşim annem ablamlar vardı ben başladım aglamaya eşim beni teselli etti korkma diye ve bn ameliyathaneye girdim belden igne vurdular ve ayaklarıma dogru sanki bişeyler yürüyo gibi oldu ve ısınmaya başladı artk ayaklarımı hissetmiyordum bni yatırdılar kollarımı kelepçeleyip serum taktılar ve doktorum gldi başladılar doguma ve 10 dk sonra hazırmısın dedi doktorum bnde şaşırdım ve bir anda bebegimi gösterdi bana okadar şaşırdım ki ve heycanlandım ki aglamaya başladım bebegimi görünce resim felan çektiler sonra oglumu giyindirip dışarda bekleyen eşime vermişler bnimde aleliyatım bittikten sonra odama çıkardılar bütün ailem ordaydı bebegim yatagında açıkmış beni bkliyordu bu arada özel hastanede dogum yaptım🥰🥰 bnmde dogum hikayem böyle merak ettiginz şeyler olursa sorabilirsiniz bayanlar🙂 allah bütün hamilelere kolay bi dogum nasip etsin bebeklerimizede saglıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲💋🥰💕😘🌸