Tlaynz12 Kızlar merhaba 26+3 haftalığız bugün sabah ayak uyuşmasına uyandım ayağım uyumaktan kopacaktı sanki çok kötü ağrıyordu sebebi ne acaba bilen varmı internette normal diye okudum ama sık sık uyuşuyor ve canımı çok yakıyor 😞😞
Fatma8988 Tlaynz12 offf gercekten en berbat sey hamilelikteki. Benimde sürekli ödem uyusma daha 15+4 üz.. Hareketsizlikte oluyor galiba ben sürekli dikliyorum ayaklarımı birde maden suyu iciyorum:/
Aycalyaa Sürekli hareket ettirme isteği oluyo bende de uyuşup kalıyorum huzursuz bacak sendromu diye adlandiriliyo magnezyum eksikliginden kaynakli bisey canim
Oznur_11 Tlaynz12 aynen bende oyleyim. magnezyum takviyesi ve düzenli egzersiz, yuruyus gerekiyor. Ayrıca uyumadan önce ılık duş ta bana çok iyi geliyor o gece daha rahat uyuyorum
Aycalyaa Tlaynz12 ben soğuk suya tutup yatıyorum iyi geliyo bana günde1 tane de maden suyu baya faydasi oluyo canim dene istersen
Tlaynz12 Aycalyaa ayaklarım hep buz gibi zaten tutarsam düşünemiyorm ama maden suyunu denicem şimdi teşekkür ederim ❤
Oznur_11 Tlaynz12 evet benimkide ondan . Herkeste farklıdır ama bana uyumadan öncesi ılık duş ve bi bardak süt o geceyi ağrısız sizisiz gecirtiyor