Dsg 6 haftalık gebeyim progestan kullanıyorum kahverengi lekeler normal mi doktorum dozunu arttırdı ilacın daha kalk atışını duymadık etken diye sizce düşük mü ☹️
Tukec Dsg Geçmiş olsun canım. İlacını kullan kontrollerini ihmal etme. Bende 5 haftalıkken bu durumu yaşadım. Hala kullanıyorum progestan. İnşallah iyi olacak
Esraguvennn Dsg canım hiç belli olmaz sen kendine sikinti yapma aynısını bende yaşadım hatta bana düşük tehlikesi dediler yatış yaptılar yaşaması %50 dediler sadece alttan ultrasonda görüyorlardı şimdi 33. Haftadayım herşey allahtan kafana takdıkça sana da bebeğine de sıkıntı olur çok ayağa kalkma yat dinlen allahın izniyle geçer
Fdm42 Dsg Canım dinlenmeye bak ağır şeyler kaldırma ben sabah akşam.kullaniyorum 17 haftlaik olduk bile kahverengi lekem var benimde. Düşünlerde adet sancisindan daha şiddetli ağrı olması gerekiyor diye biliyorum
Tukec Dsg İlk başta açık pembeydi. Daha sonra açık kahve oldu. Progestan kullanıyordum ama çalıştığım için doktor dinlenmemi söyledi. Çok şükür şuan lekem yok iyiyiz
Faray Dsg Normaldir, kanamayı görmeden endişelenme ilacını düzenli kullan, birçoğumuzda oldu bu durum, Bol dinlen.
Beklenenmucizem Faray benimde kahverengi camurumsu lekelenmem var ama azdır. Şuan azalmış. Ilk gebeliğimde düşük yaptım temizlik yapmaktan . Bu sabah uyandım o lekelenmeye karşılaştım. Acile gttm kan idrar verdik serum taktılar. Sonuçlarda bişey görmedi. Pazartesi kadın dogumcuya gdcm. Böyle olması normal mi çok korkuom aydınlatacak kimsem yök bu arada 6+2 gebeyim
Faray Beklenenmucizem kadın doğum doktorun kanamanın alanını tespit edecektir. Progestan verip bolca dinlenmeni söyleyecektir. Hiç kendini strese sokma
Faray Dsg evet sersemlik uyku hali yapar vajinadan alabilirsin, kısa zamanda da keser bende ağızdan kullandım çok belirti verince doktor aynı şekilde vajinadan al dedi. Lekelenmem de kısa zamanda bitti.
Aysenes Selam ben de dun ayni skayetle acile gittim tabi ben belcikadayim ve baktimar hersey cok iyi hatta bebegim kalp atislarini bile dinleti bize 🙈 birde bizde oyle ilac flnda vermiyolar doktorum icin cok rahat olsun o yerlesmeden dedi bende 6haftaligm ve ayni kahve rengimsi biseyler geldi. Bence panik yapma ☺️
Dsg Aysenes yurt dışının sağlık hizmetini seviyorum kolay kolay sezaryene almıyorlar kolay kolay ilaç vermiyorlar
Aysenes Dsg evet hic ilac verilmyo 2. Trimestera kadar birde asla sezeryan yapmazlar acil bir durumda sadece turkiyede secebilyosun normal dogum yada sezeryan burda oyle yok mecbur normal dogum aksilikler olmadigi surece