Gizoo Haticeakks kaşar peyniri kesinlikle kilo aldırıyor onun dışında proteinler ve abartmamak koşuluyla badem ceviz. Sağlıklı vaktinde doğumlar dilerim 🍀
CansuArifeEr Haticeakks bende de aynı durum vardı muz ve kaşar yedim sürekli 1 haftada 600 gram almıştı 😄
CansuArifeEr Haticeakks plesenta ayrılmıştı heran herşey olabilirdi o yuzden kilo alımı durmuştu bende muz kaşar yedim kilosu arttı cok sukur riskte durdu
Hasderluna Zeyk valla tebrik ederim daha çabaya ne gerek var ne güzel menün var, Allah sana da bebeğine de sağlık versin 😊😊
Gulsahim Haticeakks süt muz kivi ceviz kabak çekirdeği ıspanak bol bol te kuzum. Potasyum bakımından zengin olan besinler kilo aldırıyor
Hasderluna Zeyk bunlar sağlıklı yiyecekler en azından besin değerleri gayet iyi, bize de kilodan çok sağlık getirirler, kuru abur cubur sırf boşa basit şeker gibi değiller hiç olmazsa 😊😊
Zeyk Hasderluna valla doğru söylüyorsun. Kendimi kısıtlamiyorum arada canım fastfood ne bileyim tatlı falan da çekiyor ama bu yazdıklarımı genel uyguladigim için iyi ilerledik. Bide muzlu yoğurt tatlı isteğini inanılmaz kesiyor.
Meliha_nur Ben bununla ilgili yararli icecekler diye post acmistim anim tekrar yZmami istersen yazayim ama izgara norvec somon cerez sut muz pekmez cok faydali
Eda_cey Haticeakks canim bol bol nesguik ye kuru kayisi incir meyve kuru meyveler falan cok guzel kilo aldiriyor ceviz findik ye insallah kilo alir biran once ☺️