Talentedmom Cileginannesi Sezeryandan sonra hemen sütün geldi mi ?Genelde gelmez diyorlar sormak istedim
Cileginannesi Talentedmom normal yapıp da gelmeyen de var. O tamamen kısıyle ve yasadgı doguma ılgılı
BusraDevlet83 Cileginannesi Hamileliginizde goguslerinizde hassasiyet var mıydı? Ağrı yada şişlik? 20.haftadayım. Göğüslerim çok normaller. Daha erken mi acaba?
Cileginannesi BusraDevlet83 BusraDevlet83 acı agrı sıslık hepsi vardı hamileyken. Bazen dokunamıyodum bile. Ama hamılelık cok farklı alakası yok
__kubragokce__ Cileginannesi çok teşekkürler faydalı bir post olmuş. Bende gümüş kapaklardan alayım mı diye düşünüyordum artık eminim 🤗
Talentedmom Cileginannesi hep sezeryan olanların geç geliyor diyorlar insanın moralini bozuyorlar sormak istedim teşekkürler
SuleDoruk Koalina silikon gögüs uçları var. Eczaneden temin edebilirsiniz. Bebek ilk emerken onu kullanır gögüs ucunuz emme ile çıktıktan sonra normal şekilde emzirmeye devam edebilirsiniz
Cileginannesi BusraDevlet83 sütün zaten bebek emdıkten sonra artan bısey. Onu artırmak da sana kalmış. Sıcak duş iyi beslenme bol su artırıyor.
Zhd9496 Cileginannesi teşekkürler benim göğüs uçlarım çok belli değil yani bebeğin tam emmesi gereken yer çok belirgin değil bunun için ne yapabilirim yani sizce daha erken mi 20 haftalık hamileyim cikarmi daha ilerde bilmiyorum neyapacagimi
Cileginannesi Zhd9496 bu konuyla ılgılı inan Bı bilgim yok ama sorun yazamazsın herhalde illaki cozum vardır
Cileginannesi Talentedmomhemen geldı canım. İnanma onlara. Normal yapıp da gelmeyenler de var onlar nolcak
Nurcan1710 Cileginannesi gümüş kapaklar ne işe yarıyor fiyatı biraz var diye biliyorum ama be işe yaradığını anlayamamıştım
Cileginannesi Nurcan1710 yara olmasını engelliyor. Yara olduysa da ıyılestırıcı ozellıgı var. Arastırın aklınıza yatarsa alın yoksa almayın tabıkı. Ben nacızane tavsıyemi soyuyorum